
Valmistusaika
Aktiivinen
20 min
Passiivinen
10 min
Yhteensä
30 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
Arvostele
0
tähteä viidestä
0 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta-
½ pkt (à 250 g)
Valio Koskenlaskija® voimakas sulatejuustoa laValio Koskenlaskija® sulatejuusto on klassikko, jonka voimakkaan juustoisella maulla on ollut vahva vaikutus jo vuodesta…
- 2 punasipulia
- 1 kesäkurpitsa
- 2 paprikaa
- 250 g herkkusieniä
- 2-3 rkl barbeque-kastiketta
-
2 rkl
Valio Oivariini® juoksevaaValio Oivariini® juokseva on luonnollinen valinta koko perheen ruuanlaittoon, sillä se valmistetaan suomalaisesta voista ja…
- 1 tl suolaa
Lisäksi
- 8 vehnätortillaa
-
1 prk (200 g)
Valio kermaviilidippiä RanchMaailma ei ole vielä valmis, mutta dippi on. Valio kermaviilidippi Ranch on aina valmiina rentoon…
Jaa resepti
Ohje
- Paloittele Koskenlaskija pieniksi kuutioiksi ja kasvikset tasakokoisiksi paloiksi. Poista sienistä jalka ja täytä kolo Koskenlaskijakuutioilla.
- Hiero barbequekastike, Oivariini ja suola kasvispaloihin esim. kulhossa.
- Tikuta kasvikset varrastikkuihin siten, että sieniin tulee kiinni kasvispala. Tämä estää sulavaa juustoa valumasta grilliin.
- Grillaa vartaita n. 10 min, kunnes kasvikset ovat pehmenneet ja saaneet hiukan väriä.
- Lämmitä tortillaletut, sipaise letuille ranch-dippikastiketta ja pura varras. Kietaise lettu rullalle ja nauti.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
118 kcal
Proteiini
3,6 g
Hiilihydraatti
10,8 g
Rasva
6,4 g
Tyydyttynyt rasva
1,9 g
Ravintokuitu
1,2 g
Suola
0,8 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa