Juusto-kasvisvartaat grillissä

Juusto-kasvisvartaat grillissä
Tehnyt AnnaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Anna Valio Koekeittiöstä

Juusto-kasvisvartaat grillissä

Juusto-kasvisvartaat grillissä

Grillatut kasvisvartaat on näppärä nauttia tortillalettuun kietaistuna. Makua vartaaseen saadaan voimakkaasta Koskenlaskija sulatejuustosta, joka kätkeytyy sienten sisään.

Valmistusaika

Työaika
20 min
kypsennysajat yhteensä
10 min
Yhteensä
30 min

Vaikeustaso

Aloitteleva kokkaaja

Keskustele reseptistä.

Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi! Huomioithan, että vastaamme resepteihin liittyviin kysymyksiin vain <a>Valio Kuluttajapalvelun</a> kautta.

00 arvostelua

Ainekset8 varrasta

8 varrasta
½ pkt (à 250 g)
2
punasipulia
1
kesäkurpitsa
2
paprikaa
250 g
herkkusieniä
2 - 3 rkl
barbeque-kastiketta
2 rkl
1 tl
suolaa

Lisäksi

8
vehnätortillaa
1 prk (200 g)

Ohje

  1. Paloittele Koskenlaskija pieniksi kuutioiksi ja kasvikset tasakokoisiksi paloiksi. Poista sienistä jalka ja täytä kolo Koskenlaskijakuutioilla.
  2. Hiero barbequekastike, Oivariini ja suola kasvispaloihin esim. kulhossa.
  3. Tikuta kasvikset varrastikkuihin siten, että sieniin tulee kiinni kasvispala. Tämä estää sulavaa juustoa valumasta grilliin.
  4. Grillaa vartaita n. 10 min, kunnes kasvikset ovat pehmenneet ja saaneet hiukan väriä.
  5. Lämmitä tortillaletut, sipaise letuille ranch-dippikastiketta ja pura varras. Kietaise lettu rullalle ja nauti.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
118 kcal
Proteiini
4 g
Hiilihydraatit
11 g
Rasva
6 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,9 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.