Grillattu nizzansalaatti

Grillattu nizzansalaatti
Tehnyt AnnaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Anna Valio Koekeittiöstä

Grillattu nizzansalaatti

Grillattu nizzansalaatti

Grillatut salaatit ovat kesäruokaa parhaimmillaan. Ulkona kokkailu on paitsi helppoa, myös leppoisaa yhteistä ajanvietettä. Yksinkertainen on kesällä pop.

Valmistusaika

Työaika
30 min
Yhteensä
30 min

Vaikeustaso

Aloitteleva kokkaaja
33 arvostelua

Ainekset4 annosta

4 annosta
4
kananmunaa
600 g
kalaa , esim. lohta tai ahventa
500 g
keitettyjä, uusia perunoita
1
punasipuli
400 g
kiinankaalia , salaattisikuria tai bak choita
8 kpl
kaprista
8 kpl
kivettömiä kalamata-oliiveja

Kastike

1 prk (200 g)
1 rkl
säilykekapristen lientä
2 rkl
tuoretta tilliä
1 tl
Dijon-sinappia

Ohje

  1. Valmista ensin kastike: sekoita kaikki ainekset ja jätä maustumaan jääkaappiin peitettynä.
  2. Keitä munat 7 min. Jäähdytä kylmässä vedessä. Kuori ja lohko neljään osaan.
  3. Poista kalasta tarvittaessa ruodot. Laita kala grillin parilatasolle nahkapuoli alaspäin. Grillaa muutama min ja käännä filee. Irrota nahka (säästä ja paista halutessasi rapeaksi molemmin puolin). Grillaa kala kypsäksi molemmin puolin. Mausta suolalla.
  4. Lisää grilliin perunat, viipaloitu sipuli ja kiinankaali ohuina lohkoina. Grillaa kunnes kuumia ja saaneet hiukan paistoväriä.
  5. Kerrostele salaatin ainekset laakealle vadille. Viimeistele kermaviilikastikkeella.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
80 kcal
Proteiini
7 g
Hiilihydraatit
5 g
Rasva
3 g
Tyydyttynyt rasva
1 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,3 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä <a>Valio kuluttajapalvelun</a> kautta.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.