
Valmistusaika
Aktiivinen
30 min
Yhteensä
30 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
Arvostele
5
tähteä viidestä
4 arviota
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 4 kananmunaa
- 600 g kalaa, esim. lohta tai ahventa
- 500 g keitettyjä, uusia perunoita
- 1 punasipuli
- 400 g kiinankaalia, salaattisikuria tai bak choita
- 8 kaprista
- 8 kivettömiä kalamata-oliiveja
Kastike
-
1 prk (200 g)
Valio Eila® kermaviiliäValio laktoositon kermaviili sopii monipuolisesti dippailuun, ruoanlaittoon ja kylmiin kastikkeisiin salaatin, uunilohen tai grilliruokien kaveriksi.…
- 1 rkl säilykekapristen lientä
- 2 rkl tuoretta tilliä
- 1 tl Dijon-sinappia
Jaa resepti
Ohje
- Valmista ensin kastike: sekoita kaikki ainekset ja jätä maustumaan jääkaappiin peitettynä.
- Keitä munat 7 min. Jäähdytä kylmässä vedessä. Kuori ja lohko neljään osaan.
- Poista kalasta tarvittaessa ruodot. Laita kala grillin parilatasolle nahkapuoli alaspäin. Grillaa muutama min ja käännä filee. Irrota nahka (säästä ja paista halutessasi rapeaksi molemmin puolin). Grillaa kala kypsäksi molemmin puolin. Mausta suolalla.
- Lisää grilliin perunat, viipaloitu sipuli ja kiinankaali ohuina lohkoina. Grillaa kunnes kuumia ja saaneet hiukan paistoväriä.
- Kerrostele salaatin ainekset laakealle vadille. Viimeistele kermaviilikastikkeella.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
89 kcal
Proteiini
7,5 g
Hiilihydraatti
4,7 g
Rasva
4,3 g
Tyydyttynyt rasva
1,3 g
Ravintokuitu
0,5 g
Suola
0,1 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa