Grillinyytit – mikä ihana keksintö!

Grillinyytit ovat maailman helpoin kesäruoka: piilota folion sisään mitä haluat, mausta makusi mukaan ja laita suljettu nyytti grilliin kypsymään.

Valitse suosikkiraaka-aineesi, tee nopeat esivalmistelut, kääräise kaikki  folionyyttiin ja grillaa. Voiko ruoanlaitto olla näin helppoa? Kyllä voi!

Grillinyytit lihasta

Tiesitkö, että myös makkaran ja jauhelihapihvit voi kypsentää kätevissä nyyteissä? Mukaan vai mausteet ja kasvikset ja grillin lämpö hoitaa loput. Täydellistä kesäruokaa silloin, kun ruoanlaitosta ei halua turhaan stressata!

Grillinyytit kalasta

Kala kypsyy kohtalaisen nopeasti, ja sopii siksi erinomaisesti grillinyytteihin. Kokeile perinteistä kesäklassikkoa: perunoita ja silliä nyytin muodossa tai grillaa uunilohi tällä kertaa lohi-perunanyyteissä. Eksoottisempien makujen ystävä ilahtuu jalapenoilla maustetuista grillinyyteistä. Jos kalatiskiltä tai kalareissulta mukaan tarttuu siikaa, pistä kala folioon yhdessä kasvisten kera.

Kasviksia grillinyytissä

Tässä perusohje kasvisnyytteihin: nokare Valio voita tai Valio Oivariini® juoksevaa, torin parhaat kasvikset ja yrttipenkistä nippu yrttejä. Päälle rouhaisu pippuria ja ripaus suolaa ja sitten nyytti grilliin kypsymään. Tämän monimutkaisempaa ei kesäkokkauksen tarvitse olla. Lisää vaihtoehtoja saat luotua lisäämällä kasvisten kanssa grillinyyttiin erilaisia juustoja tai Valio maustettuja ruokakermoja.

AURA perunat grillissä

Katso videolta, kuinka helpot AURA perunat valmistuvat grillissä.

Sesonki
Grilliruoka kruunaa kesän
Sesonki
Monien makujen grillikasvikset
Sesonki
Parhaat salaatit grillaajalle