Grillinyytit – mikä ihana keksintö!

Otetaan foliota ja mietitään, mitä tekisi mieli: kasviksia ja juustoa, perunaa ja makkaraa, ehkä vähän kaikkia? Grillinyytit ovat maailman helpoin kesäruoka: piilota folion sisään mitä haluat, mausta makusi mukaan ja laita suljettu nyytti grilliin muhimaan. Grillinyytin sisällä maut kehittyvät, ja kun avaat nyytin, tulee vastaan upea tuoksu. Voiko ruoanlaitto olla näin helppoa? Tässä erilaisia grillinyyttireseptejä, joista saat ideoita täytteisiin ja makuihin.

Grillinyytit lihasta

Tässä grillinyytissä perinteinen pippurinen jauhelihapihvi muhii kypsäksi kasvisten kanssa grillin lämmössä. Hauska tapa kokata kesäinen versio suosikkiruoasta. Jos joskus kyllästyttää syödä grillattua makkaraa, kokeile valmistaa makkara uudella tavalla. Tässä grillinyytissä makkara muhii maistuvaksi Valio Kippari® ruokakerman, perunan ja kasvisten kanssa. Takuuvarma kesäsuosikki niin isoille kuin pienille ruokailijoille.

Grillinyytit kalasta

Kala kypsyy kohtalaisen nopeasti, ja sopii siksi erinomaisesti grillinyytteihin. Perinteinen kesäklassikko, perunat ja silli, saa uuden muodon foliossa. Uunilohi puolestaan muuntautuu grilliin herkullisiksi juustoisiksi lohi-perunanyyteiksi. Mausteisia makuja maailmalta voi tuoda grillinyytteihin esimerkiksi jalapenoilla tai kookoksella.

Kasviksia grillinyytissä

Tässä perusohje kasvisnyytteihin: nokare Valio voita tai Valio Oivariini® juoksevaa, torin parhaat kasvikset ja yrttipenkistä nippu yrttejä. Päälle rouhaisu pippuria ja ripaus suolaa ja sitten nyytti grilliin muhimaan. Tämän monimutkaisempaa ei kesäkokkauksen tarvitse olla. Lisää vaihtoehtoja saat luotua lisäämällä kasvisten kanssa grillinyyttiin erilaisia juustoja tai Valio maustettuja ruokakermoja.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›