
Valmistusaika
Aktiivinen
20 min
Yhteensä
20 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva leipoja
Arvostele
5
tähteä viidestä
3 arviota
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisestaPohja
-
50 g
Valio voitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
- 250 g saaristolaisleipää hienonnettuna
Täyte
-
½ prk (à 500 g)
Valio kreikkalaista jogurttiaSamettisen pehmeä Valio kreikkalainen jogurtti on täydellinen valinta kreikkalaiseen tzatzikiin, dippeihin ja muihin kylmiin kastikkeisiin.…
- ripaus suolaa
- ½ sitruunan kuori raastettuna
-
1 prk
Valio salaattijuustokuutioita yrttiYrteillä maustettu Valio salaattijuusto tuo raikasta yrttisyyttä salaatteihin ja tuo makua ja täyteläisyyttä kaikkeen ruoanlaittoon.…
- 25 g rucolaa
- 100 g ilmakuivattua kinkkua
- ½ rasia (á 250 g) kirsikkatomaatteja
- 100 g latva-artisokkaa öljyssä
- 10 kivettömiä kalamata-oliiveja ja/tai varrellisia kapriksia
Viimeistelyyn
- 1 rkl oliiviöljyä
- 0 kg mustapippuria myllystä
Jaa resepti
Ohje
- Sulata voi pannulla. Lisää leipämuru ja paista rapeaksi. Levitä muru piirakkavuoan (Ø n. 26 cm) pohjalle.
- Mausta jogurtti suolalla ja sitruunan kuorella. Levitä pohjalle.
- Kerrostele loput ainekset (salaattijuusto ja artisokat valutettuina) piirakan päälle. Viimeistele oliiviöljyllä ja rouhitulla mustapippurilla.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
159 kcal
Proteiini
5,3 g
Hiilihydraatti
11,6 g
Rasva
9,7 g
Tyydyttynyt rasva
4,9 g
Ravintokuitu
1,8 g
Suola
0,8 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- suolaa
- mustapippuria myllystä