Valio Polar® juustossa on luonnetta

Valio Polar® on ollut suomalaisten suosikki jo vuosien ajan. Sen salaisuus on pohjoisen luonnon puhtaus yhdistettynä vahvaan makuun, jossa emmentalin vivahteet kohtaavat goudan täyteläisyyden ja pehmeyden.

Valio Polar® on saanut innotuksensa pohjoisesta luonnosta, joka ei tunne kompromisseja. Luonto on armoton ja lempeä, karu ja kaunis. Äärimmäisyyksistä löytyy sen tasapaino ja ainutlaatuinen, alkuperäinen voima.

Juuremme ovat vahvasti Suomessa. Valio Polar® juuston tarina alkaa Nurmeksen Osuusmeijeristä, missä valmistus alkoi vuonna 1979 ja jatkui vuoteen 1996 asti, jolloin valmistus siirtyi Joensuun juustolaan. Joensuussa valmistetaan edelleen kaikki Valio Polar® juustot. Vuonna 1991 Suomen markkinoille saadaan ensimmäinen kevyempi juusto, jossa on vahvasti makua, Valio Polar® 15 %.

Entistäkin parempia valintoja

Valio Polar® tuoteperheen juustoista 5-10 % rasvaa sisältäville varianteille sekä Valio Polar® ValSa® ja Luomu™ tuotteille on myönnetty sydänmerkki, joka kertoo niiden olevan rasvan ja suolan suhteen parempia valintoja omassa tuoteryhmässään. Juustot sisältävät myös runsaasti proteiinia ja ovat siksi oiva välipala ihan sellaisenaankin.

Tuoteperheen tuorein jäsen on suomalaisesta luomumaidosta valmistettu Valio Polar® Luomu™ 15 % . Tutusta suosikista on kehitetty myös vähempisuolainen versio Valio Polar® Vähemmän suolaa 15 % ValSa®, jossa suolan määrää on voitu pudottaa mausta tinkimättä maidon luontaisten mineraalien avulla.

Valio Polar® Täyteläinen on se aito ja alkuperäinen Polar, joka tuotiin markkinoille vuonna 1979. Täysrasvainen ja voimakas juusto on luonteikas ja sopii nimensä mukaisesti täyteläisemmän maun ystäville. Valio Polar® Leppäsavu taas on samaa juustoa savustettuna.

Aiemmin Saaristo-nimellä tunnettu makeampi ja täyteläinen juusto on nyt Valio Polar® Lempeä. Se sopii erityisen hyvin ruisleivän päälle.