Näin toimii Valio MiFU® – kotikokin keittokirja

Valio MiFU® tuotteiden käyttö on helppoa. Rakensimme yksinkertaisen Keittokirjan á la Mifu. Löydät vinkit ja ohjeet tästä, ja kokkaus voi alkaa. Tervetuloa keittiöön uusi vaihtoehto.

 • 1. Valio MiFU® suikaleet: Paista tai hauduta ja nauti!

  Täysin uudenlaiset Mifu suikaleet maistuvat maukkaimmalle paistettuna, mutta sopivat mainiosti pataan myös sellaisenaan lisättynä. Maku on Mifu suikaleissa jo valmiina ja niillä uudistat helposti tutut ruokasi, joissa tavallisesti käyttäisit kana - tai lihasuikaleita.

  Lisää Mifu suikaleet kuumalle pannulle ja parissa minuutissa ne saavat kauniin ruskean paistopinnan. Parhaan tuloksen saat aikaan, kun käytät paistamiseen rasvaa tai öljyä. Paistettuna tai sellaisenaan, Valio MiFU® suikaleet kestävät myös hauduttamista.

 • 2. Valio MiFU® ruokarae: Ravista, paista ja nauti

  Hetkinen, miksi ravistus? Yksinkertaisesti siksi, että maustekastike sekoittuu tasaisesti kaikkiin rakeisiin eikä jää purkin pohjalle, etenkin jos et käytä koko purkkia kerralla. Ja sitähän ei tarvitse käyttää kerralla, vaan tuote säilyy avattuna jääkaapissa 5-8 päivää.

  Kaikki maut ovat käyttövalmiita ihan sellaisenaan: kippaa purkki kerralla vaikkapa pannulle ja kaavi pohjaa myöten, niin kaikki herkullinen kastike tulee mukaan. Parhaan paistotuloksen saat, kun lisäät Mifu ruokarakeen jo valmiiksi kuumalle pannulle – välttämättä lisärasvaa ei tarvita. Malta myös mielesi äläkä sekoita koko ajan – paistopinnan syntyminen vaatii hetken pannulla. Parhaan lopputuloksen saat 4-5 minuutissa.

 • 3. Voiko makaronilaatikon mifunoida?

  Kyllä voi, kuten monen muunkin kotiruoan. Esimerkiksi makaronilaatikkoon Mifu ruokarakeen voi lisätä ihan tuosta vaan sellaisenaan. Mureketaikinassa kannattaa katsoa, että mukana on esimerkiksi kananmunaa, joka sitoo taikinan yhteen. Mifu suikaileita voi käyttää siinä missä liha- tai kanasuikaleitakin. Kun Mifu suikaleet paistaa, ne kestävät haudutusta ja maistuvat maukkaammalle. Kurkista tästä Mifun reseptikokoelma, niin olet jo kärryillä.

  Mifunoimme parhaat arkireseptit – poimi vinkit keittiöön ›

  4. Kerralla kunnon annos

  Kun alat kokkaamaan, tee samalla kunnon satsi, ja pakasta pahan päivän varalle. Valio MiFU® nimittäin kestää pakastuksen niin ruoassa kuin myös ihan sellaisenaan. Valmiin ruoan voit lämmittää uudelleen kuten haluat, myös mikrossa.

 • 5. No mutta silti, miksi vaihtaisin?

  Koska vaihtelu virkistää! Ehkäpä ruokalistalla on tänään jauheliha, huomenna lohi, torstaina Mifu ja maanantaina vaikkapa kana. Vaihtelu on keittiössä uusi musta ja Mifu tuotteet sopivat mainiosti sinne minne liha ja kanakin.

  Lisäksi Mifu on jokaisen helppo valmistaa. Se ei voi jäädä raa’aksi, koska on jo kypsä. Kuivaksikaan sitä ei saa, ellei ihan vallan nukahda hellan ääreen. Ei tarvitse liottaa, ei sulattaa eikä marinoida maukkaaksi. Nauti siitä, että Mifulla ruoanlaitto on yksinkertaisesti helppoa ja nopeaa!

 

Tutustu Valio MiFU® tuotteisiin >

Näin toimii Valio MiFU® - kotikokin keittokirja


Vastaa kyselyyn!

Auta meitä kehittämään Valio.fi-verkkopalvelua vastaamalla lyhyeen kyselyyn.

Osallistu Ei kiitos

Energiatarpeesi