Oikea Valio Oltermanni® – koko perheen suosikkijuusto

Valio Oltermanni® kermajuuston tunnushahmo, sympaattinen Herra Oltermanni® on tuttu vieras monessa suomalaisessa kodissa. Lempeä, kermainen Valio Oltermanni® on maistunut jo 30 vuotta niin lapsille kuin aikuisillekin. Hyvän makunsa ohella Valio Oltermanni® - kuten juustot yleisestikin – sisältää runsaasti kalsiumia, joka vahvistaa luustoa ja hampaita.

Kermajuustojen klassikko

Suomen suositumman kermajuuston historia ulottuu vuoteen 1980. Valio Oltermanni® tuli markkinoille Valion 75-vuotisjuhlien kunniaksi. Valion Haapaveden tehtaalla valmistettava Valio Oltermanni® on murukoloinen juusto, jota kypsytetään vähintään 4 viikkoa. Sylinterin muotoiseen, keltaiseen kääreeseen pakattu klassikko on vuosien varrella saanut seurakseen myös kevyemmän 17 % sekä Valio Oltermanni levittyvän. Uusin tulokas kermajuustoperheessä ovn hieman kermajuustoa voimakkaamman makuinen Oltermanni® Tilsit. Ja tietysti valikoimassa on myös valmiita viipaleita.

Valio Oltermanni® kermajuustoista on moneksi

Valio Oltermanni® sopii niin aamu-, väli- kuin iltapalaleipien päälle, mutta perhejuustojen suosikista on moneksi myös ruoanlaitossa. Valmiit viipaleet kätevässä rasiassa sopivat lämpimille leiville ja hampurilaisten väliin. Miedot juustot kuten Valio Oltermanni® antavat kermaista pehmeyttä ja mehevyyttä kuorrutuksiin, keittoihin ja kastikkeisiin. Näihin tarkoituksiin soveltuu hyvin myös Valio Oltermanni® levittyvä. Valio Oltermanni® on maistuva lisä myös erilaisissa ruokaisissa salaateissa. Juustotarjottimella aromiltaan mieto Valio Oltermanni® kermajuusto tasapainottaa voimakkaampien juustojen makupalettia.


Energiatarpeesi