Uudistunut Valio Viola® on entistä herkullisempi

Valio Viola® tuorejuustot ovat maistuneet jo pitkään suomalaisessa ruokapöydässä - sekä suolaisessa että makeassa ruoassa. Nyt Valio Viola® on saanut kaksi uutuusmakua, jotka vievät kielen mennessään. Kevätsipulilla maustettu tuorejuusto sopii täydellisesti kevään ja kesän buffetpöytiin.

Laajan makuvalikoiman tarjoavat Valio Viola® tuotteet ovat Suomessa valmistettuja, säilöntäaineettomia tuorejuustoja, jotka sopivat leivän päälle, ruoanlaittoon ja leivontaan. Uudistuneiden Valio Viola® tuorejuustojen rakenne on entistä pehmeämpi ja helpommin levittyvä. Vuoden verran kaupan hyllyiltä löytynyt uudistettu tuoteperhe valmistetaan suoraan tuoreesta maidosta, kun aikaisemmin käytössä oli rahkan ja voin tai kerman sekoitus. Herkullisemman maun ansiosta myös vanhat Valio Viola® suosikkireseptisi maistuvat entistä paremmilta.

Täysin laktoositon valikoima

Koko Valio Viola® valikoima on nyt täysin laktoositon, joten se sopii erinomaisesti ruoanlaittoon suuremmallekin porukalle. Lisäksi kaikki Valio Viola® kevyt tuorejuustot ovat Sydänmerkki-tuotteita, eli ne sopivat myös terveellisempiä vaihtoehtoja etsiville.

Valio Viola® tuorejuustot ovat oiva apu ruoanlaitossa. Niiden avulla valmistat keväiset ruoat, kuten lohi-katkarapupadan ja kylmäsavulohipiiraan vaivattomasti. Myös sesongin suosikkiherkku parsa taipuu maustamattoman Valio Viola® tuorejuuston avulla veden kielelle tuovaksi ruokaisaksi peruna-parsasalaatiksi ja tuoreparsapiirakaksi.

Valio Viola® sopii myös jälkiruokien valmistukseen. Moderni raparperipiiras, rapea mansikkapiirakka ja sitruuna-mustikkakakku sopivat mainiosti kevään moniin juhliin. Suklaisten jälkiruokien ystävät taas ihastuvat S’mores juustokakkuun kupissa, kolmen suklaan juustokakkuun vadelma-suklaakakkuun ja mokkatäytekakkuun. Suussasulavista mustaherukka- ja suklaamauista syntyvät toinen toistaan kutsuvammat kakut ja jälkiruoat. Kokeile ja ihastu; valmista tarjolle vaikkapa popcornkakkua tai helppoa banaani-suklaajäätelöä.

Herkullisia makuja myös pienemmässä pakkauksessa

Neljä Valio Viola® makua löytyy nyt kuluttajien toivomista pienemmistä 100 g:n pakkauksista. Uutuusmaku Valio Viola® kevätsipuli sopii täydellisesti vaikkapa kevään ja kesän eväskoriin tai noutopöytään. Vivahteikkaan pehmeän valkosipulin makuinen Valio Viola® mustavalkosipuli sopii hyvin esimerkiksi paahdettuihin BLT leipiin tai kevyempiin avokadoleipiin ja kurkku-lohileipiin. Se tuo mukavasti makua myös suolaiseen lettukakkuun. Valio Viola® chilin mukava tulisuus ja täyteläisyys sopii mainiosti mm. kalahampurilaisiin, lihapullaslidersiin, parmankinkkupatonkeihin tai kasvissyöjille sopivaan lehtikaalimuhennokseen. Valio Viola® piparjuuri tuo raikasta, mutta pehmeää piparjuuren makua kukkakaalisalaattiin, lohi-parsarulliin ja osso buco pataan. Sen avulla valmistuvat maukkaat piparjuuri-punajuurileivät ja hienostunut carpaccio piparjuurikastikkeella. Makean ystävät pitävät piparjuurijuustokakusta, joka sopii selkä alkuruoaksi tai juhlapöytään.


Vastaa kyselyyn!

Auta meitä kehittämään Valio.fi-verkkopalvelua vastaamalla lyhyeen kyselyyn.

Osallistu Ei kiitos

Energiatarpeesi