Uudistunut Valio Viola® on entistä herkullisempi

Valio Viola® tuorejuustot ovat maistuneet jo pitkään suomalaisessa ruokapöydässä - sekä suolaisessa että makeassa ruoassa. Nyt Valio Viola® on saanut kaksi uutuusmakua, jotka vievät kielen mennessään. Kevätsipulilla maustettu tuorejuusto sopii täydellisesti kevään ja kesän buffetpöytiin.

Laajan makuvalikoiman tarjoavat Valio Viola® tuotteet ovat Suomessa valmistettuja, säilöntäaineettomia tuorejuustoja, jotka sopivat leivän päälle, ruoanlaittoon ja leivontaan. Uudistuneiden Valio Viola® tuorejuustojen rakenne on entistä pehmeämpi ja helpommin levittyvä. Vuoden verran kaupan hyllyiltä löytynyt uudistettu tuoteperhe valmistetaan suoraan tuoreesta maidosta, kun aikaisemmin käytössä oli rahkan ja voin tai kerman sekoitus. Herkullisemman maun ansiosta myös vanhat Valio Viola® suosikkireseptisi maistuvat entistä paremmilta.

Täysin laktoositon valikoima

Koko Valio Viola® valikoima on nyt täysin laktoositon, joten se sopii erinomaisesti ruoanlaittoon suuremmallekin porukalle. Lisäksi kaikki Valio Viola® kevyt tuorejuustot ovat Sydänmerkki-tuotteita, eli ne sopivat myös terveellisempiä vaihtoehtoja etsiville.

Valio Viola® tuorejuustot ovat oiva apu ruoanlaitossa. Niiden avulla valmistat keväiset ruoat, kuten lohi-katkarapupadan ja kylmäsavulohipiiraan vaivattomasti. Myös sesongin suosikkiherkku parsa taipuu maustamattoman Valio Viola® tuorejuuston avulla veden kielelle tuovaksi ruokaisaksi peruna-parsasalaatiksi ja tuoreparsapiirakaksi.

Valio Viola® sopii myös jälkiruokien valmistukseen. Moderni raparperipiiras, rapea mansikkapiirakka ja sitruuna-mustikkakakku sopivat mainiosti kevään moniin juhliin. Suklaisten jälkiruokien ystävät taas ihastuvat S’mores juustokakkuun kupissa, kolmen suklaan juustokakkuun vadelma-suklaakakkuun ja mokkatäytekakkuun. Suussasulavista mustaherukka- ja suklaamauista syntyvät toinen toistaan kutsuvammat kakut ja jälkiruoat. Kokeile ja ihastu; valmista tarjolle vaikkapa popcornkakkua tai helppoa banaani-suklaajäätelöä.

Valio Viola® kinuski ja vadelma pakkaukset

 

 


Energiatarpeesi