Uudistunut Valiojogurtti®: vähemmän sokeria mutta tuttu loistava maku

Valiojogurtti® on vuosikymmenten ajan ollut suomalaisten suosikkijogurtti. Sen valmistus aloitettiin jo vuonna 1968. Valiojogurtti® kantaa ylpeydellä perinnettä mutta uudistuu samalla koko ajan vastatakseen kuluttajien muuttuviin toiveisiin. Nyt suosikkijogurteissa on 30 % vähemmän lisättyä sokeria mutta tuttu erinomainen maku.

Sokeri lähti, maku ei

Valiojogurtti® sarjan suosion salaisuus on se, että se vastaa moneen makuun. Perinteinen banaani, kestohitti hedelmäpommi, makea mansikka, pehmeä päärynä-kinuski ja eksoottinen mango-papaija – Valiojogurtti® on kaikkea tätä ja paljon muuta. Pehmeän täyteläisen ja sopivan sakean perusjogurtin lisäksi Valiojogurtti® tulee myös rasvattomana, sileänä ja rahkaisena. Säännöllisesti vaihtuvat kausimaut tarjoavat vaihtelua sitä tahtovalle.

Ja nyt erinomainen maku syntyy huomattavasti vähemmällä sokerilla. Kaikissa Valiojogurtti® sarjan jogurteissa on 30 % vähemmän lisättyä sokeria kuin maustetuissa jogurteissa keskimäärin. Vaikka sokeria on vähennetty tuntuvasti, jogurtti maistuu vähintään yhtä hyvälle kuin aina ennenkin.

Samalla keinomakeutetut rasvattomat Valiojogurtti® tuotteet ovat muuttuneet tavallisella sokerilla makeutetuiksi ja niissä on 30 % vähemmän lisättyä sokeria kuin jogurteissa yleensä.

Kaikki Valiojogurtti® perheen jogurtit ovat vähälaktoosisia HYLA® tuotteita, ja niihin on lisätty D-vitamiinia.

"Kaikki Valiojogurtti® perheen jogurtit ovat vähälaktoosisia."

Silkkisen sileään makuun Valiojogurtti® Sileä

Jogurtinystävät jakaantuvat kahteen ryhmään. Toiset rakastavat paloja ja marjojen ja hedelmien purutuntumaa jogurtin seassa. Toiset taas haluavat nauttia silkkisen sileästä jogurtista ilman paloja ja sattumia. Jos kuulut jälkimmäiseen joukkoon, ihastut varmasti Valiojogurtti® Sileään. Sen rakenne on tasainen, paksu ja täyteläinen. Jogurteissa on 8 % marjaa tai hedelmää, joten maku on raikkaan marjaisa ja hedelmäinen. Voit valita suosikkisi neljästä makuvaihtoehdosta: mansikka, vadelma, päärynä ja mango.

 

 

 

 

 

 

 


Vastaa kyselyyn!

Auta meitä kehittämään Valio.fi-verkkopalvelua vastaamalla lyhyeen kyselyyn.

Osallistu Ei kiitos

Energiatarpeesi