Valio maustetut rahkat talvisissa resepteissä

Kanelia, neilikkaa, inkivääriä, luumua, piparia ja vaikka puolukkaa. Miltä talvi maistuu? Maistuuko se pehmeältä vaniljalta, raikkaalta sitruunalta vai täyteläisen marjaiselta kuningattarelta? Valio maustetut rahkat sopivat monipuolisesti talvisiin resepteihin – juhlaan sekä arkeen.

Yhtä juhlaa läpi talven

Elämässä riittää suuria sekä pieniä juhlanaiheita myös talvella. Jos juhlan päätökseksi haluaa tarjota tyylikästä jälkiruokaa, hienommankin talvisen illallisen päättää raikas lakkajäädyke tai lakka panna cotta. Rosmariini ja karamellisoidut aprikoosit taas antavat rahkapiirakkalle herkullisen maun. Nopean ratkaisun makean himoon tarjoaa hetkessä syntyvät rahka-banoffeet.

Voisilmäpullia jonossaLämmitellään leivonnaisilla

Talvella on mukavaa istua viltin alla ja herkutella uunituoreilla, lämpimillä leivonnaisilla. Kun pakkanen paukkuu ja mittari painuu miinukselle, on lämpimässä keittiössä mukava touhuta. Levitä herkullista pullan tuoksua leipomalla kardemummalla ja sitrusrahkalla täytettyjä rahkapullia tai leivo helpot rahkapullat kätevästi muffinssivuokiin. Voit valmistaa myös muita rahkaleivonnaisia perinteisillä maustamattomilla rahkoilla ja lisätä niihin omia suosikkimarjoja tai mausteita.

Aina ei kuitenkaan malta odotella pullataikinan kohoamista. Pihalla touhuamisen, mäenlaskun tai hiihtolenkin jälkeen kovimpaan pullanhimoon sopii nopeasti valmistuvat helpot laskiaispullat. Rapeapintainen pannari valmistuu myös vähällä vaivalla ja sen kanssa nautittavaksi voi valita oman suosikkimaun Valio maustetuista rahkoista.

Joskus kuitenkin käy niin, että kylmän talven keskellä mieli halajaa lämpimään. Miksi et siis valmistaisi herkullista leivonnaista, joka vie muistoissa kesään? Leivo raikas hedelmäinen vaniljapiiras, levitä pöytään kukkapöytäliina ja kata pöytään värikkäimmät astiasi.

SaveSave

SaveSave


Energiatarpeesi