Valio Play® – lasten ja nuorten välipalat

Valio Play® on uusi lasten ja nuorten välipalasarja. Välipalojen innostavan maun salaisuus ovat lapset ja nuoret itse. He ovat osallistuneet jogurttien kehittämiseen, jotta lopputulos olisi taatusti maistuva.

Herkullisen hauskat välipalatuotteet  

Valio Play® jogurtit on herkullinen, hauska ja laadukas välipala koko perheelle. Tuotteet ovat myös laktoosittomia ja sisältävät maailman tutkituinta LGG® maitohappobakteeria sekä D-vitamiinia. Lasten ja nuorten Valio Play® välipalasarjasta löydät myös Valio Play® juotava jogurtti, jotka on pakattu perheen pienimmillekin sopiviin 100 millilitran pakkauksiin.

Valio Play® mehujuomat maistuvat kaikenikäisille. Iloisiin pakkauksiin pakatut tuotteet maistuvat monessa tilanteessa. Ne on helppo ottaa mukaan matkaan, sillä ne säilyvät avaamattomana huoneenlämmössä. Valio Play® juomista löydät lasten suosikkimaut: metsämansikan, päärynän ja appelsiinin. Päärynä mehujuoma on sokeroimaton ja makeutettu aspartaamilla ja asesulfaami K:lla.

”Välipala on siis helppo nauttia missä vaan, kun nälkä yllättää!”

Pikkuväen tuttu välipalasuosikki – Valio Viilis® liittyi Valio Play® tuoteperheeseen 

Valio Play® Viilis® on suomalaisesta maidosta tehty maistuva välipala. Seitsemässä makuvaihtoehdossa on valinnanvaraa: mansikkaa, banaania, omenaa ja monta muuta suosikkia. Valio Play® Viilis® on juuri sopivan kokoinen välipala jokaiseen makuun!

Kaikki Valio Play® Viilis® tuotteet ovat laktoosittomia ja ne sisältävät D-vitamiinia. Tuotteissa ei ole käytetty keinotekoisia makeutusaineita eikä säilöntäaineita.

Nuorison suosikki Valio Play® kaakao

Valio Play® sarjaan kuuluu tuttu, herkullinen laktoositon maitokaakaojuoma. Valio Play® maitokaakaojuoma kulkee helposti menossa mukana. Sekä litran että 2,5 desilitran pakkauksessa on kätevä korkki. Annospakkauksesta on saatavilla kaksi versiota: kylmässä säilytettävä ja sellainen, joka säilyy myös huoneenlämmössä. Välipala on siis helppo nauttia missä vaan, kun nälkä yllättää!


Energiatarpeesi