Valio Play® – lasten ja nuorten välipalat

Valio Play® on uusi lasten ja nuorten välipalasarja, jonka jogurteissa ja mehujuomissa on vähemmän lisättyä sokeria - mausta tinkimättä! Uusien välipalojen innostavan maun salaisuus ovat lapset ja nuoret itse. He ovat osallistuneet jogurttien kehittämiseen, jotta lopputulos olisi taatusti maistuva.

Ei liikaa sokeria lapsille, kiitos!

Sokeri herättää keskustelua meillä ja maailmalla. Kun kysyimme* kuluttajilta, mistä välipaloista sokeria pitäisi vähentää, oli vastaus selkeä. Erityisesti lasten välipalojen sokeripitoisuuteen täytyy puuttua. Lasten ei tarvitse tottua makeaan, sanoivat suomalaiset. Suomalaisista lapsista jopa 80 % käyttää suosituksiin nähden liikaa sokeria (Aino-Maija Elorannan väitöstutkimus 2014).

Herkullisen hedelmäiset ja maukkaan marjaisat jogurtit  

Valio Play® on vastaus kuluttajien toiveisiin vähempisokerisista lasten ja nuorten välipaloista. Valio Play® jogurteissa lisättyä sokeria on vähennetty vieläkin enemmän, -40 %. Mausta ei kuitenkaan ole tingitty!

Valio Play® jogurteissa maistuvat lasten ja nuorten suosikit mansikka, vadelma, banaani ja päärynä. Jogurttien sileä rakenne on myös testatusti lasten mieleen.

Uudet välipalat ovat laktoosittomia ja sisältävät maailman tutkituinta LGG® maitohappobakteeria sekä D-vitamiinia. Valio Play® sarjan myötä Valio Kidius® suklaavanukkaat ja Valio Kidius® Gefilus® jogurtit poistuvat valikoimasta

 

Pakkaa retkireppuun vähempisokerinen pillimehu

Valio Play® juomat maistuvat kaikenikäisille. Iloisiin pakkauksiin pakatut tuotteet maistuvat monessa tilanteessa. Ne on helppo ottaa mukaan matkaan, sillä ne säilyvät avaamattomana huoneenlämmössä. Valio Play® juomista löydät lasten suosikkimaut: metsämansikanpäärynän ja appelsiinin. Hyvän maun lisäksi niissä on 30% vähemmän lisättyä sokeria!

Lasten ja nuorten Valio Play® välipalasarjaan siirtyy myös mansikanmakuinen Valio Kidius® Gefilus juotava jogurtti. Vähälaktoosiset juotavat jogurtit on pakattu perheen pienimmillekin sopiviin 100 millilitran pakkauksiin.

Valio Play® antaa virtaa päivän peleihin ja puuhiin!

 

”Välipala on siis helppo nauttia missä vaan, kun nälkä yllättää!”

Pikkuväen tuttu välipalasuosikki – Valio Viilis® liittyi Valio Play® tuoteperheeseen 

Valio Play® Viilis® on suomalaisesta maidosta tehty maistuva välipala, jossa on nyt 30 % vähemmän lisättyä sokeria kuin maustetuissa viileissä keskimäärin. Seitsemässä makuvaihtoehdossa on valinnanvaraa: mansikkaa, banaania, omenaa ja monta muuta suosikkia. Valio Play® Viilis® on juuri sopivan kokoinen välipala jokaiseen makuun!

Kaikki Valio Play® Viilis® tuotteet ovat laktoosittomia ja ne sisältävät paljon D-vitamiineja sekä maidon luontaisia proteiineja. Tuotteissa ei ole käytetty keinotekoisia makeutusaineita eikä säilöntäaineita.

Ennestään tuttu Valio Play® kaakao

Valio Play® sarjaan kuuluu edelleen jo ennestään tuttu, herkullinen laktoositon maitokaakaojuoma. Löydät kaakaojuoman nyt uudistuneessa pakkauksessa. Valio Play® maitokaakaojuoma kulkee helposti menossa mukana. Sekä litran että 2,5 desilitran pakkauksessa on kätevä korkki. Annospakkauksesta on saatavilla kaksi versiota: kylmässä säilytettävä ja sellainen, joka säilyy myös huoneenlämmössä. Välipala on siis helppo nauttia missä vaan, kun nälkä yllättää!

 

Valion #sokeritalkoot-kysely valio.fi-palvelussa ja Valion Facebook-sivulla 7-8/2015 (n=2 993)


Vastaa kyselyyn!

Auta meitä kehittämään Valio.fi-verkkopalvelua vastaamalla lyhyeen kyselyyn.

Osallistu Ei kiitos

Energiatarpeesi