Valio Play® – lasten ja nuorten välipalat vähemmällä sokerilla

Valio Play® on uusi lasten ja nuorten välipalasarja, jonka jogurteissa ja jogurttivanukkaissa on vähemmän lisättyä sokeria - mausta tinkimättä! Uusien välipalojen innostavan maun salaisuus ovat lapset ja nuoret itse. He ovat osallistuneet jogurttien ja jogurttivanukkaiden kehittämiseen, jotta lopputulos olisi taatusti maistuva.

Ei liikaa sokeria lapsille, kiitos!

Sokeri herättää keskustelua meillä ja maailmalla. Kun kysyimme* kuluttajilta, mistä välipaloista sokeria pitäisi vähentää, oli vastaus selkeä. Erityisesti lasten välipalojen sokeripitoisuuteen täytyy puuttua. Lasten ei tarvitse tottua makeaan, sanoivat suomalaiset. Suomalaisista lapsista jopa 80 % käyttää suosituksiin nähden liikaa sokeria (Aino-Maija Elorannan väitöstutkimus 2014).

Vanukasta arkipäiviin, todellako?

Valio Play® on vastaus kuluttajien toiveisiin vähempisokerisista lasten ja nuorten välipaloista. Valio Play® jogurttivanukkaissa on 30 % vähemmän lisättyä sokeria tavanomaisiin vanukkaisiin verrattuna. Sarjan jogurteissa lisättyä sokeria on vähennetty vieläkin enemmän, -40 %. Mausta ei kuitenkaan ole tingitty!

Uudentyyppisissä Valio Play® jogurttivanukkaissa ei ole uutta vain maku vähemmällä sokerilla – hedelmäiset ja marjaisat jogurttivanukkaat ovat raikas vaihtoehto, joka sopii päivittäiseen käyttöön. Vanukasmakuina ovat mansikka, päärynä ja banaani.

Valio Play® jogurteissa maistuvat lasten ja nuorten suosikit mansikka, vadelma, banaani ja päärynä. Jogurttien sileä rakenne on myös testatusti lasten mieleen.

Uudet välipalat ovat laktoosittomia ja sisältävät maailman tutkituinta LGG® maitohappobakteeria sekä D-vitamiinia. Uuden Valio Play® sarjan myötä Valio Kidius® suklaavanukkaat ja Valio Kidius® Gefilus® jogurtit poistuvat valikoimasta.

”Välipala on siis helppo nauttia missä vaan, kun nälkä yllättää!”

Ennestään tuttu Valio Play® kaakao

Valio Play® sarjaan kuuluu edelleen jo ennestään tuttu, herkullinen laktoositon maitokaakaojuoma. Löydät kaakaojuoman nyt uudistuneessa pakkauksessa. Valio Play® maitokaakaojuoma kulkee helposti menossa mukana. Sekä litran että 2,5 desilitran pakkauksessa on kätevä korkki. Annospakkauksesta on saatavilla kaksi versiota: kylmässä säilytettävä ja sellainen, joka säilyy myös huoneenlämmössä. Välipala on siis helppo nauttia missä vaan, kun nälkä yllättää!

Lasten ja nuorten Valio Play® välipalasarjaan siirtyy myös mansikanmakuinen Valio Kidius® Gefilus juotava jogurtti. Vähälaktoosiset juotavat jogurtit on pakattu perheen pienimmillekin sopiviin 100 millilitran pakkauksiin.

Valio Play® antaa virtaa päivän peleihin ja puuhiin!

Kannattaa valita vähempisokerinen välipala

* Valion #sokeritalkoot-kysely valio.fi-palvelussa ja Valion Facebook-sivulla 7-8/2015 (n=2 993)


Vastaa kyselyyn!

Auta meitä kehittämään Valio.fi-verkkopalvelua vastaamalla lyhyeen kyselyyn.

Osallistu Ei kiitos

Energiatarpeesi