Valio viilit, samettisia makunautintoja

Viili on suomalainen perinneruoka. Sen raikas maku herättää kotoisia mielikuvia kiireettömistä kesäaamuista, taivaalla purjehtivista poutapilvistä ja kastehelmistä nurmennukalla. Ennen viiliä valmistettiin itse ja se kuului kesän herkkuihin. Viili nautittiin talkkunan, kanelin tai sokerin kera. Valio aloitti viilinvalmistuksen 1960-luvulla ja 1980-luvulla markkinoille tulivat marjaisat ja hedelmäiset maustetut viilit. Tänään valikoimaan kuuluvat myös vähälaktoosiset, laktoosittomat ja D-vitaminoidut vaihtoehdot sekä luomuviili. Kaikki Valion viilit valmistetaan tuoreesta suomalaisesta maidosta, perinteitä kunnioittaen ja ilman säilöntäaineita.

Maustamattomat Valio viilit

Maustamaton Valio viili valmistetaan pastöroidusta, homogenoimattomasta maidosta maitohappokäymisen avulla. Viilin pinnalle syntyy valmistuksen aikana samettimainen pinta.

Valio kevytviili on vähärasvainen vaihtoehto perinteiselle, maustamattomalle viilille. Valio kevytviili sisältää 2,5 % rasvaa. Valio ykkösviili on kevyt, vähälaktoosinen viili, jossa on rasvaa vain 1 %.

Viili tekee hyvää terveydelle

Viilissä on runsaasti luuston ja hampaiden hyvinvoinnin kannalta tärkeää kalsiumia sekä monia muita elimistön päivittäin tarvitsemia vitamiineja ja kivennäisaineita. Näitä ovat mm. magnesium, foolihappo ja B12-vitamiini.

Erikoisviilit

Valion laajassa viilivalikoimassa on myös huomioitu erikoisruokavaliot ja terveysvaikutteisia tuotteita hakevat ja luomusti ajattelevat kuluttajat sekä lapset. Siksi löydät niistä kaikkien tarpeisiin sopivia herkkuja.

Valio Luomu™ kevytviili

Valio Luomu™ kevytviili on valmistettu luonnonmukaisesti tuotetusta maidosta ja se sisältää vain 2,5 % rasvaa.

Valio eila™ viilit

Valio viileistä voi nauttia myös täysin laktoosittomina. Valio eila™ viilien valikoimassa on maustamaton viili sekä kaksi makuvaihtoehtoa: hedelmäinen mango sekä marjainen uutuus mustikka. Myös uudet Valio täyteläiset kerrosviilit ovat laktoosittomia.

Valio Viilis® ja Valio Viilis® Gefilus® viilit

Valio Viilis® viilit ovat hedelmä- tai marjaviilejä, joissa hillo on sekoitettu tasaisesti tuotteeseen. Ne sopivat erinomaisesti lasten suihin, mutta ovat mukavan maistuva välipala kenelle vain ikään ja kokoon katsomatta. Valio Viilis® HYLA® viilit ovat vähälaktoosisia ja niihin on lisätty kalsiumin imeytymistä edistävää D-vitamiinia.

Terveysvaikutteiset Valio Viilis® Gefilus® viilit sisältävät Lactobacillus GG puolustajabakteeria, joka tutkitusti tehostaa luonnollista vastustuskykyä. D-vitaminoidut Valio Viilis® Gefilus® viilit on kehitetty maistumaan erityisesti perheen pienimmille. Ne ovat herkullinen tapa auttaa lapsia pysymään terveinä ja huolehtia heidän päivittäisestä D-vitamiinin saannistaan. HYLA® tuotteina Valio Viilis® Gefilus® viilit sopivat myös vähälaktoosista ruokavaliota noudattaville.

 


Energiatarpeesi