Valio Emmental punaleima juusto

Valio Emmental punaleima juusto

Valio Emmental punaleima juusto

Valio Emmental punaleima on voimakas ja aromaattinen emmentaljuusto, jota juustomestarimme ovat kypsyttäneet perinteisellä emmental-reseptillä vähintään 6 kuukautta. Maultaan se on voimakas ja pähkinäinen ja sopii mainiosti niin leivän päälle, juustolautaselle kuin ruuanlaittoonkin. Valio Emmental punaleima antaa täyteläistä makua esimerkiksi kuorrutuksiin, kastikkeisiin ja suolaiseen leivontaan. Saatavilla palana, viipaleina ja valmiina raasteena.

Ravintosisältö

Ravintosisältö (100 g:ssa)

Energia kJ
1606 kJ
Energia kcal
387 kcal
Rasva
30 g
josta tyydyttynyttä
18 g
josta kertatyydyttymätöntä
6,6 g
josta monityydyttymätöntä
0,5 g
Hiilihydraatit
0 g
josta sokereita
0 g
Ravintokuitua
0 g
Proteiini
29 g
Suola
0,70 g
Laktoosia
0 g

Koostumustiedot (100 g:ssa)

Rasvapitoisuus
30 %

Vitamiinit (100 g:ssa)

B12-vitamiinia
3,7 µg
148 % päivän saantisuosituksesta
Riboflaviinia
0,21 mg
15 % päivän saantisuosituksesta

Kivennäisaineet (100 g:ssa)

Kalsiumia
910 mg
114 % päivän saantisuosituksesta
Fosforia
560 mg
80 % päivän saantisuosituksesta
Sinkkiä
4 mg
40 % päivän saantisuosituksesta

Allergioita ja intoleransseja aiheuttavat aineet

  • Maito ja maitotuotteet

Tuote sisältää

  • mikrobiologinen juoksete

Tuotetiedot

Ainesosat

Pastöroitu maito*, suola ja hapate.

* Allergioita tai intoleransseja aiheuttavat aineet korostettu

Säilytystiedot

Säilyy avaamattomana alle +8 °C:ssa vähintään pakkauksessa merkittyyn päivään.

Alkuperämaa:
Suomi
Valmistusmaa:
Suomi
Valmistaja:
Valio Oy, Joensuu
Kotimaisuusaste:
99,3

Tilaustiedot ammattikeittiöille

Tuotteen nimi

Valio Emmental punaleima e350 g

Valion tuotenumero

3124

EAN-numero

6408430031245

Myyntierä

12 kpl

Tuotteen käyttö

Leivänpäälle, nautittavaksi sellaisenaan tai ruuanlaittoon salaatteihin, keittoihin, kastikkeisiin, kuorrutukseen ja suolaisiin leivonnaisiin.

Pakkauksen kierrätysohje

Kierrätä pakkaus muovina

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›