Valio Eila® vispikerma laktoositon UHT

Valio Eila® vispikerma laktoositon UHT

Valio Eila® Laktoositon vispikerma UHTauttaakoristelemaan jälkiruoat, leivonnaiset ja juomat. Sopii erityisen hyvin pursotuksiin, mutta sitä voi hyvin käyttää myös lämpimien ruokien valmistuksessa.

Tuotetiedot

Ainesosat

kerma*, stabilointiaine karrageeni.

* Allergioita tai intoleransseja aiheuttavat aineet korostettu

Säilytystiedot

Säilytettävä alle +8 °C:ssa. Säilyy avattuna jääkaapissa n. 5 päivää. Iskukuumennettu.

Alkuperämaa:
Suomi
Valmistusmaa:
Suomi
Valmistaja:
Valio Oy, Turenki
Kotimaisuusaste:
99,98

Tuotteen käyttö

Jälkiruokiin, leivonnaisiin, juomien koristeluun, kahviin. Perunakiusauksiin; muihin lämpimiin ruokiin lisätään valmistuksen loppuvaiheessa. Ruoanvalmistukseen suosittelemme Valio laktoositonta ruokakermaa.

Pakkauksen hävittämistapa

  • Kierrätä, lisätietoja www.rinkiin.fi
  • Voidaan hyödyntää energiana polttolaitoksessa, lisätietoja kotikunnastasi

Ravintosisältö

Ravintosisältö (100 g:ssa)

Energia kJ
1491 kJ
Energia kcal
362 kcal
Rasva
38 g
josta tyydyttynyttä
22 g
Kertatyydyttymättömät rasvat
8,4 g
Monityydyttymättömät rasvat
0,7 g
Hiilihydraatit
3 g
josta sokereita
3 g
Ravintokuitu
0 g
Proteiini
2 g
Suola
0,10 g
Laktoosia
0 g

Koostumustiedot (100 g:ssa)

Rasvapitoisuus
38 %

Allergioita ja intoleransseja aiheuttavat aineet

  • Maito ja maitotuotteet

Lisäominaisuudet

  • GMO-vapaa - tuotantoketjussa ei käytetä muuntogeenisiä rehukasveja
  • gluteeniton
  • säilöntäaineeton
  • väriaineeton
  • homogenoimaton
  • laktoositon
  • kasvisruokavalioon (laktovegetaarinen)
  • vähäsuolainen
  • pastöroitu
  • sisältää luontaisesti sokereita
  • ei sisällä keinotekoisia makeutusaineita
  • ei lisättyjä sokereita

Tuote sisältää

  • karrageenia E407