Valio PROfeel® proteiinirahka passiohedelmä

Valio PROfeel® proteiinirahka passiohedelmä

Valio PROfeel® proteiinirahka passiohedelmä

Pakkauskoot

Valio PROfeel® vähemmän hiilihydraatteja sisältävät rahkat ovat mainioita välipaloja, jos haluat vähentää hiilihydraattien ja sokereiden saantia, mutta välttää keinomakeutettuja tuotteita. Tuotteet sisältävät 50 % vähemmän sokeria ja hiilihydraatteja kuin tavanomaiset maustetut rahkat. Yhdestä PROfeel® vähemmän hiilihydraattia sisältävästä rahkasta saat herkullisen maun ja pehmeän rakenteen lisäksi 18 g proteiinia. Maustetuissa PROfeel® vähemmän hiilihydraattia sisältävissä rahkoissa on neljä herkullista makua; passiohedelmä, kuningatar, puolukka-vanilja sekä mansikka-raparperi.

Pakkauskoot

Tuotetiedot

Ainesosat

Pastöroitu rasvaton maito (laktoosia poistettu), sokeri, passionhedelmätäysmehu tiivisteestä (0,9 %), aromit, väri (karotenoidit), happamuudensäätöaine (sitruunahappo), sakeuttamisaine (pektiini) ja hapate.

* Allergioita tai intoleransseja aiheuttavat aineet korostettu

Säilytystiedot

Säilytettävä alle +8 °C:ssa.

Alkuperämaa:
Suomi
Valmistusmaa:
Suomi
Valmistaja:
Valio Oy, Seinäjoki
Kotimaisuusaste:
92

Tilaustiedot ammattikeittiöille

Tuotteen nimi

Valio PROfeel® proteiinirahka 175 g passiohedelmä vähemmän hiilihydraatteja laktoositon

Valion tuotenumero

40817

EAN-numero

6408430408177

Myyntierä

12 kpl

Lisätiedot

Sisältää 50 % vähemmän hiilihydraatteja ja sokeria verrattuna tavanomaisiin maustettuihin rahkoihin.

Pakkauksen kierrätysohje

Kierrätä pikari, irtokansi ja lusikka muovina, kääre kartonkina, kansi metallina.

Ravintosisältö

Ravintosisältö (100 g:ssa)

Energia kJ
288 kJ
Energia kcal
68 kcal
Rasva
0,2 g
josta tyydyttynyttä
0,1 g
Hiilihydraatit
6,1 g
josta sokereita
6,1 g
Proteiini
10 g
Suola
0,08 g
Laktoosia
0 g

Koostumustiedot (100 g:ssa)

Rasvapitoisuus
0,2 %

Allergioita ja intoleransseja aiheuttavat aineet

  • Maito ja maitotuotteet
Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›