Gluteenittomassa leipomossa valmistettu kypsä kakkupohja on oiva apu, kun tarvitaan kakku kahvituksiin. Parhaan ja maistuvimman kakun täytät Valio kermalla ja täytteillä. Hae ideoita ja inspiraatioita Valio reseptihaun kautta. Valmiiksi täytetystä kakusta riittää 6-8 henkilölle.
Saattaa sisältää
Sokeri, kananmuna*, kasviöljyt (kookos, rapsi), tärkkelykset (peruna, riisi), vesi, muunnettu tärkkelys, nostatusaineet (E450, E500), glukoosisiirappi, emulgointiaineet (E481, E472e, E475, E471), suola, luontainen vanilja-aromi, sakeuttamisaine (E415). Saattaa sisältää pieniä määriä manteli, hasselpähkinää ja maitoa.
* Allergioita tai intoleransseja aiheuttavat aineet korostettu
Pakaste. Säilytys -18 °C tai kylmemmässä. Sulanutta tuotetta ei saa jäädyttää uudelleen.
Valio gluteeniton kakkupohja 400 g x 4 / 1,6 kg
85312
6408430853120
Sulata huoneenlämmössä n. 1 h tai kylmiössä yön yli. Kostuta, täytä ja koristele tarjottavaksi.
Suomalaisista kananmunista valmistettu pyöreä, vaalea, gluteeniton kakkupohja, joka on halkaisijaltaan n. 15 cm. Täytettynä kakkupohja riittää 6-8 henkilölle. Kakkupohja on leikattu kolmeen kerrokseen. Kakun korkeus 5,5 cm.
Kierrätä laatikko aaltopahvina, sisäpussi muovina.