Suomalainen naudanliha (77 %), vesi, hernekuitu, suola, mausteet (mm. mustapippuri, korianteri, sipuli, juustokumina), perunakuitu, stabilointiaineet (E450, E451), sokeri, sakeuttamisaine (E407), perunajauho, psyllium, hiivauute, hapettumisenestoaine (E300).
Pakaste. Säilytys -18 °C tai kylmemmässä. Sulanutta tuotetta ei saa jäädyttää uudelleen.
Valio kebab naudanlihalastu 2,5 kg x 2 / 5 kg
85102
6408430851027
Sulata kylmiössä yön yli tai n. tunti huoneenlämmössä ja käytä sellaisenaan kuumennettaviin ruokiin. Kuumenna sulatuksen jälkeen kiertoilmauunissa 175 °C 10 - 15 min, pannulla muutama min tai mikrossa (600 W n. 2 min), jäähdytä ja lisää kylmänä tarjottaviin ruokiin. Kuumennusohjeet ovat viitteelliset.
Kypsä naudanliha kebabsuikale, suikaleen koko 2,5 x 5-10 cm.
Kierrätä laatikko aaltopahvina, sisäpussi muovina.