Suomalaisesta, kasvatetusta kirjolohesta kylmäsavustettu ja viipaloitu kalafilee, joka soveltuu niin alkupalaksi kuin pääruoan kruunuksi. Ohuet viipaleet koristavat kauniisti myös voileipäkakun.
Kirjolohi* (97 %, Oncorhynchus mykiss, viljelty Suomessa, FAO 27 IIId), sokeri, suola.
* Allergioita tai intoleransseja aiheuttavat aineet korostettu
Säilytys -18 °C tai kylmemmässä. Sulanutta tuotetta ei saa jäädyttää uudelleen.
Valio kylmäsavu kirjolohifilee viipaloitu 400-600 g x n. 10 / 5 kg
85272
6408430852727
Kirjolohifileet sulatetaan kylmiössä yön yli. Käytetään sulatettuna tuoreen kylmäsavustetun kalan tavoin. Sulatettu, avattu pakkaus säilyy jääkaapissa 1-2 vrk.
Viipaloitu, vakuumipakattu ja pakastettu kylmäsavukirjolohifilee. Fileen paino 400-600 g. Valmistettu suomalaisesta, kasvatetusta kirjolohesta.
Kierrätä laatikko aaltopahvina, sisäpussi muovina.