Valio Herkku mousse appelsiini-stracciatella rahkavaahto

Valio Herkku mousse appelsiini-stracciatella rahkavaahto

Valio Herkku mousse appelsiini-stracciatella rahkavaahto

Package sizes

Uusi Valio Herkku on huolella tehty aito herkku. Valio Herkku mousset ovat pehmeän kuohkeita ja täyteläisiä makuelämyksiä pienten hetkien herkutteluun. Sopivan kokoinen kerta-annos sopii sekä arkeen että viikonloppuun. Mousset on tehty parhaista raaka-aineista, maidosta, kermasta, marjoista ja hedelmistä. Suussa sulavana makuna appelsiini-stracciatella, jossa raikas appelsiini yhdistyy pieniin suklaahippuihin.

Package sizes

Product information

Ingredients

Pastöroitu rasvaton maito*, pastöroitu kerma*, sokeri, appelsiinitäysmehu tiivisteestä 8,4 %, maitojauhe*, suklaa 2 % (kaakaomassa, kaakaovoi, sokeri), glukoosi-fruktoosisiirappi, peruna- ja maissitärkkelys, muunnettu maissitärkkelys, sakeuttamisaineet (guarkumi, pektiini), liivate, porkkanatiiviste, safloritiiviste, aromit, hapate.

* Allergioita tai intoleransseja aiheuttavat aineet korostettu

Storage instructions

Säilytettävä alle +8 °C:ssa.

Alkuperämaa:
Suomi
Valmistusmaa:
Suomi
Valmistaja:
Valio Oy, Seinäjoki
Kotimaisuusaste:
80

Ordering information for professional kitchens

Product name

Valio Herkku mousse 100 g appelsiini-stracciatella laktoositon

Valio product number

40816

EAN number

6408430408160

Myyntierä

12 kpl

Pakkauksen kierrätysohje

Kierrätä pikari muovina, kääre kartonkina ja kansi metallina.

Nutritional contents

Nutrients (per 100 grams)

Energia kJ
670 kJ
Energia kcal
160 kcal
Rasva
7,8 g
josta tyydyttynyttä
4,7 g
Hiilihydraatit
16 g
josta sokereita
15 g
Proteiini
6,4 g
Suola
0,10 g
Laktoosia
0 g

Composition (per 100 grams)

Rasvapitoisuus
7,8 %

Ingredients causing allergies and intollerances

  • Maito ja maitotuotteet

Tuote sisältää

  • mikrobiologinen juoksete
  • maissia
  • guarkumia E412
  • nautaperäistä liivatetta
  • kalsiumsitraattia
Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen. Lisätietoja ›