Valio Luostari® on lempeä ja kermainen Port Salut -juusto, jota juustomestarimme ovat kypsyttäneet vähintään 1,5 kuukautta. Perinteikäs Valio Luostari® on puolipehmeä, mureneva ja miedosti hapan kermajuusto, jonka valmistus aloitettiin Suomessa vuonna 1951 ranskalaisten trappistimunkkien luostarijuuston innoittamana. Siinä on myös Port Salut -juustoille tyypillinen, syötävä oranssi pinta. Valmiit viipaleet sopivat erityisen hyvin voileivälle, täytettyihin croissantteihin tai bageleihin. Saatavilla palana ja viipaleina.
*Osuus päivän saantisuosituksesta.
Pastöroitu maito*, suola, hapate ja väriaine (E 160b(ii) pinnassa).
* Allergioita tai intoleransseja aiheuttavat aineet korostettu
Säilyy avaamattomana alle +8 °C:ssa vähintään pakkauksessa merkittyyn päivään.
Valio Luostari® e800 g viipale
33880
6408430338801
4 kpl
Kierrätä muovipakkauksena