Siirry sisältöön

29.6.2018

Valio haluaa yhdistää ihmisiä – löydä ystävä Rakkautta #yhdessäpöydässä -tapahtumasta

Rakkauttayhdessapoydassa collage 114792

Etsitkö elämänkumppania, ystävää tai vaikkapa messuseuraa? Valio haluaa vähentää yksinäisyyttä ja tuoda ihmisiä yhteen herkuttelemaan Rakkautta #yhdessäpöydässä -pikatreffitapahtumaan Suomen suurimmassa maatalousnäyttelyssä Okrassa. Perjantaina 6.7. nautimme Valio Jäätelöfabriikki jäätelöistä kylmän viileissä merkeissä kuuman teeman ympärillä Valion osastolla.

Yksinäisyys koskettaa tuhansia suomalaisia, ja sosiaalinenkin ihminen voi jäädä yksin, jos perhettä tai seuraa ei ole omasta takaa. Valio haluaa tarjota mahdollisuuden tavata uusia ystäviä, messuseuraa – jopa elämänkumppanin – Okra-maatalousnäyttelyssä Oripäässä. Valion järjestämässä deittitapahtumassa maistellaan Valio Jäätelöfabriikin herkullisia jätskimakuja ja tutustutaan uusiin ihmisiin kesäisen rennossa tunnelmassa.

– Ruoka ja herkuttelu ovat kautta aikojen tuoneet ihmisiä yhteisen pöydän äärelle. Yksinäisyyden vähentäminen on asia, johon Valiolla haluamme vaikuttaa, vaikka pienienkin tekojen kautta. Viime jouluna järjestimme kampanjan, jossa suomalaiset avasivat ovet joulupöytiinsä. Pääsiäisenä kävimme ympäri Suomen hoivataloissa viettämässä yhteistä aikaa kahvipöydässä. Heinäkuussa ihmisiä yhteen tuovaksi teemaksi sopii jäätelö, Valion markkinointi- ja viestintäjohtaja Ann-Mari Hämäläinen sanoo.

Okra-maatalousnäyttelyyn tulee perinteisesti paljon vierailijoita ympäri Suomea.

– Tapahtuman avulla haluamme tarjota mahdollisuuden uusien tuttavuuksien tapaamiseen. Tervetuloa Valion osastolle myös maistelemaan herkullisia uutuustuotteitamme ja tapaamaan valiolaisia, Hämäläinen kutsuu.

Rakkautta #yhdessäpöydässä -tapahtuma järjestetään Okra-maatalousnäyttelyssä Valion osastolla perjantaina 6.7. klo 14. Tapahtumassa voit löytää uusia ystäviä, messuseuraa tai vaikkapa tavata uuden elämänkumppanisi.  Pikatreffeille osallistujat saavat koota omat annoksensa herkullisista Valio Jäätelöfabriikki jätskimauista: Kreisi kinuski, Porkkanakakku, Mustikka-ruis, Salmiakki-chili, Macchiato-suklaa ja Mansikka-basilika.

Voit varata paikkasi jätskipöydästä jo etukäteen ja ennakkoilmoittautua mukaan tästä linkistä:

https://my.surveypal.com/app/form?_d=0&_sid=738760945&_k=CK2NZnfLGYUMZzOyYk33jj6VwlzsFnG1-m-2Aqt2AOEcaA9cCS0BeI6XaZpWF4y0&_hid=Rakkautta-#yhdessapoydassa

Mikäli jätät ilmoittautumisen yhteydessä s-postiosoitteesi, lähetämme sinulle ennakkotietoa Rakkautta #yhdessäpöydässä -tapahtumasta.

Lue viimeisimmät uutiset tai tutustu uutisarkistoon

Search