Siirry sisältöön

5.5.2021

Valion uutuudet kaupoissa – kesään mennään rennolla fiiliksellä

Uutuustiedote

Kesä 2021 on jo ovella, joten on aika pukea hymy kasvoille ja pakata hyvät eväät piknik-koriin. Valion kesäjakson uutuuksilla onnistuu monenlainen kesäriento: teemme dippailusta entistä helpompaa, virkistämme kahvinjanoisia pohjoismaiden suosituimman kahvilan makumaailmalla ja muistutamme, että leipoja tekee aina hyvää.

Valion lahjat dippailijakansalle

Tiesitkö, että yli kolmannes kermaviilistä käytetään dippaamiseen? Me suomalaiset olemme todellista dippailijakansaa, ja nyt teemme tälle kansalle palveluksen: toimme kaupan hyllyyn valmiit kermaviilidipit takuuvarmoina Ranch- ja American-makuina. Kansi auki ja menoksi! Mikäli kaipailet täyteläisempää vaihtoehtoa, joka sopii myös ruoanlaittoon ja grillaukseen, valitse uusi Valio Koskenlaskija® Ruoka & Dippi valkosipuli. Pyöräytä vaikkapa maittavat Koskenlaskija Fried Chicken -kanapalat kisakatsomoon.

Pohjoismaiden johtava coffee shop sujahti kauppakassiin

Valio ja Espresso House ovat yhteistyössä kehittäneet uudet maitokahvijuomat, joissa on sama herkullinen makumaailma kuin Espresso Housen latte-juomissa. Ne löytyvät kaupan kylmähyllystä. Makuina ovat Espresso Housen suosituimmat lattemaut: Espresso House Caffè Latte Original, Espresso House Caffè Latte Caramel ja Espresso House Caffè Latte Vanilla. Lue lisää tuotteista.

Leivo helposti hyvää Valio vaniljakreemillä

Valio vaniljakreemi on uusi makean leivonnan sankari. Täyteläisen makuinen ja rakenteeltaan jämäkkä käyttövalmis kreemi on helppo kietaista pullaan, lusikoida lehtitaikinalle sekä sekoittaa täytteeksi kakkuun ja piirakkaan. Valio vaniljakreemi on laktoositon ja kananmunaton mutta sisältää runsaasti mestarileipoja-potentiaalia! Tutustu tuotteeseen ja ihaniin uusiin resepteihin!

Mukana koko kesän

Eikä tässä vielä kaikki. Pääsemme Kreikan-matkalle ainakin kylmähyllyllä, sillä kaurapohjainen Valio Oddlygood perhe saa riviinsä uudet, täyteläiset Greek-a-licious-gurtit mansikka ja persikka, ja Valio kreikkalaisten jogurttien 150 g pikareihin on pakattu uusi, kirpeänmakea passionhedelmä-maku. Lisäksi Valio grillijuusto palaa sesongin ajaksi kaupan hyllyyn ja tuttujen salaattijuustojen pakkaus uudistuu.

Viimeisimpänä muttei suinkaan vähäisimpänä haluamme kertoa jogurtin ystävien suuresti toivomasta muutoksesta: Klassinen Valiojogurtti® muuttuu vähälaktoosisesta täysin laktoosittomaksi! Muutos koskee laajan tuoteperheen kaikkia makuja ja pakkauskokoja, ja tapahtuu liukuvasti toukokuun aikana.Täältä voit katsoa kaikki uutuustuotteemme.
Kesän parhaat reseptivinkit löydät tutusta paikasta, www.valio.fi/reseptit.

Lue viimeisimmät uutiset tai tutustu uutisarkistoon

Search