Koskenlaskija fried chicken

Koskenlaskija fried chicken
Tehnyt AnnaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Anna Valio Koekeittiöstä

Koskenlaskija fried chicken

Koskenlaskija fried chicken

Joko odotat urheilutapahtumia tai vähintään kisakatsomoita kotisohvalta? Laita ylös tämä herkullisen maukas ja rapsakka broileriherkku kevään kiihkeimpien kisailujen evääksi.

Valmistusaika

Työaika
20 min
uunissa
20 min
Yhteensä
40 min

Vaikeustaso

Ruoanlaiton harrastaja
2020 arvostelua

Ainekset4 annosta

4 annosta
400 g
broilerin rintafileetä
1 tl
suolaa
1 rkl
cajunmaustetta
½ prk (à 250 g)
2 dl
panko-korppujauhoja tai korppujauhoja

Dippailuun

1 prk (150 g)
½ prk (à 125 g)

Ohje

  1. Leikkaa broilerin fileet isohkoiksi suikaleiksi. Mausta suolalla ja cajunmausteella.
  2. Ota Koskenlaskija Ruoka & dippi lautaselle ja pyörittele fileet sulatejuustossa ja sen jälkeen korppujauhoissa.
  3. Laita leivinpaperille uunipellille ja valuta päälle Oivariinia.
  4. Paista uunin keski-/yläosassa 225 asteessa 20 min.
  5. Dippaile crème fraîcheen.
Vinkki

Vinkki

Cajunmausteseoksessa on paprikajauhetta, juustokuminaa, valkosipulia, sipulia, mustapippuria, oreganoa, timjamia, chiliä ja cayennepippuria.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
197 kcal
Proteiini
11 g
Hiilihydraatit
6 g
Rasva
14 g
Tyydyttynyt rasva
7 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
1,6 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä <a>Valio kuluttajapalvelun</a> kautta.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.