Siirry sisältöön
Testattu Valio koekeittiössä

Koskenlaskija fried chicken

Joko odotat urheilutapahtumia tai vähintään kisakatsomoita kotisohvalta? Laita ylös tämä herkullisen crispy chicken kevään kiihkeimpien kisailujen evääksi.

Koskenlaskija fried chicken
Koskenlaskija fried chicken

Ainesosat

annosta

Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.

Lue lisää annosmäärien muuttamisesta

Dippailuun


Ohje

  1. Leikkaa broilerin fileet isohkoiksi suikaleiksi. Mausta suolalla ja cajunmausteella.
  2. Ota Koskenlaskija Ruoka & dippi lautaselle ja pyörittele fileet sulatejuustossa ja sen jälkeen korppujauhoissa.
  3. Laita leivinpaperille uunipellille ja valuta päälle Oivariinia.
  4. Paista uunin keski-/yläosassa 225 asteessa 20 min.
  5. Dippaile crème fraîcheen.

Vinkki

Cajunmausteseoksessa on paprikajauhetta, juustokuminaa, valkosipulia, sipulia, mustapippuria, oreganoa, timjamia, chiliä ja cayennepippuria.

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 205 kcal
Proteiini 11,1 g
Hiilihydraatti 9,7 g
Rasva 13,7 g
Tyydyttynyt rasva 7 g
Ravintokuitu 0,6 g
Suola 1,5 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
  • Valio Oivariini® juoksevaa
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Search