Ihan paras arki

Ravintolaillalliset, lomat ja juhlat ovat mukavaa vaihtelua, mutta monen mielestä parasta on ihan tavallinen arki. Se, kun uunissa kypsyy makaronilaatikko tai koko perheen kanssa yhdessä tehty pannari.

Nopeat nälän helpottajat ja arkiruokien klassikot

Maistuisiko kaalilaatikko, lasagne tai jauhelihakastike? Kun mieli tekee jotain tuttua ja turvallista, nappaa resepti Suomen suosituimpien kotiruokien listalta. Kiireiselle kokille taas ehdotamme vikkeliä pastoja tai helppoja ja nopeita arkireseptejä, jotka valmistuvat alta aikayksikön.

Huokeita kalaherkkuja

Kala tuo vaihtelua arkiruokiin, eivätkä kalaruoat maineestaan huolimatta aina maksa maltaita. Maistuisiko vaikka sitruksinen kalakeitto, tonnikalalasagne tai lämmin savulohipasta?

Katso reseptit

Aikaa ja rahaa säästäen

Voiko arkiruoka olla samaan aikaan edullista, helppoa ja hyvää? Kyllä voi! Kun arjen ruokalistan suunnittelee hyvin ja kauppaan lähtee ostoslistan kanssa, on säästäminen yllättävän helppoa, sekä kuluissa että ajassa.

Yhdeksän helppoa arkiruokaa lapsiperheelle

Nämä yhdeksän helppoa, nopeaa ja herkullista arkiruokaa maistuvat koko perheelle. Kokeile jotain uutta tai valitse listalta vanha tuttu.

Katso reseptit

Vuokaruokia, kasviksia ja kevennystä arkeen

Mikä on arjen ruokailun pelastus? Tietenkin arkivuoka eli ruoka, joka valmistuu helposti yhdessä vuoassa ja kaavalla: kymmenen minuuttia valmisteluun, 20 minuuttia uunissa. Kokeile myös arkeen sopivia kasvisruokia sekä astetta kevyempiä reseptejä.

Poimi talteen viikon ruokalista

Miltä kuulostaisi viikon ruokalista valmiiksi mietittynä? Hyvältä, eikö vain. Nappaa valmis ruokalista ja unohda pähkäilyt, mitä tänään kokattaisiin.

Valmis ruokalista

Mielessä kulhoruoat ja ihanat mausteet

Kaipaako arkesi uusia ideoita? Vai ilahduttaisitko perhettä mausteisella texmexillä tai herkullisella wokilla? Olipa mielessäsi trendikäs kulhoruoka tai arjen uudet maut, löydät vastaukset tästä. Valinta on sinun!

Makeaa arkea

Ei niin arkista arkea, ettei siihen mahtuisi myös ripausta herkuttelua. Piristä arkea makealla leivonnaisella tai helpolla jälkkärillä. Jos mielessäsi on vaivattomasti valmistuva, mutta koukuttavan hyvä leivonnainen, leivo peltikakku! Peltikakut valmistuvat nimensä mukaisesti helposti pellillä, mutta hurmaavat syöjänsä niin arkena kuin rennoissa juhlissakin.

Kutsu koolle arkiruokakerho!

Mitä jos tapaisit ystäviä myös arki-iltana? Matalalla kynnyksellä yhdessä ruokaa laittaen ja kuulumisia vaihtaen. Älä suotta odota viikonloppuun, sillä elämän tärkeimmät hetket tapahtuvat yhdessä pöydässä.

Kokataan parempi arki yhdessä!

Kiinnostaako kotikeittiöiden puhutuimmat reseptit ja valmis ruokalista tulevalle viikolle? Tilaa Valion uutiskirje ja saat ajankohtaiset sisällöt suoraan sähköpostiisi!

  • Valion uutiskirje

    Kerran viikossa julkaistava Valion uutiskirje kokoaa yhteen kauden makeimmat reseptit, kotikeittiöiden ajankohtaisimmat puheenaiheet sekä herkulliset uutuudet ja kilpailut. Valion uutiskirjeen tilaajana pysyt kärryillä, mistä ruokamaailmassa puhutaan.

  • Lastenannos

    Valion Lastenannos-uutiskirjeen tilaajana saat sähköpostiisi lapsiperhearkeen sopivia ruoanlaitto- ja leivontaideoita, ajankohtaisia reseptejä sekä tietoa lasten ravitsemuksesta. Uutiskirje julkaistaan kerran kuukaudessa.

Tietoja siitä, miten käsittelemme kuluttajien henkilötietoja, löydät <a>täältä</a>.

Tietoja siitä, miten käsittelemme ammattilaisten henkilötietoja, löydät <a>täältä</a>.