Ihan paras arki

Ravintolaillalliset, lomat ja juhlat ovat mukavaa vaihtelua, mutta monen mielestä parasta on ihan tavallinen arki. Se, kun uunissa kypsyy makaronilaatikko tai koko perheen kanssa yhdessä tehty pannari.

Nopeat nälän helpottajat ja arkiruokien klassikot

Maistuisiko kaalilaatikko, lasagne tai jauhelihakastike? Kun mieli tekee jotain tuttua ja turvallista, nappaa resepti Suomen suosituimpien kotiruokien listalta. Kiireiselle kokille taas ehdotamme vikkeliä pastoja tai helppoja ja nopeita arkireseptejä, jotka valmistuvat alta aikayksikön.

Helppoja ja nopeita lounaita etätyöpäiviin

Uunissa itsekseen kypsyvät laatikkoruoat, simppelit salaatit, vaivattomat keitot ja herkulliset kasvisruoat ovat mainioita etäpäivien lounaita. Tässä reseptit, joilla valmistat maistuvaa arkiruokaa työnteon lomassa!

Katso reseptit

Aikaa ja rahaa säästäen

Voiko arkiruoka olla samaan aikaan edullista, helppoa ja hyvää? Kyllä voi! Kun arjen ruokalistan suunnittelee hyvin ja kauppaan lähtee ostoslistan kanssa, on säästäminen yllättävän helppoa, sekä kuluissa että ajassa.

Kymmenen arkiruokaa jauhelihasta

Jauheliha pelastaa monet arki-illat: nopeat lihapullat, fajitakset ja pastat syntyvät hetkessä. Kun kaipaat klassikoita, valmista mehevä lasagne tai kaalilaatikko. Nämä reseptit kannattaa pistää talteen!

Katso reseptit

Vuokaruokia, kasviksia ja kevennystä arkeen

Mikä on arjen ruokailun pelastus? Tietenkin arkivuoka eli ruoka, joka valmistuu helposti yhdessä vuoassa ja kaavalla: kymmenen minuuttia valmisteluun, 20 minuuttia uunissa. Kokeile myös arkeen sopivia kasvisruokia sekä astetta kevyempiä reseptejä.

Poimi talteen viikon ruokalista

Miltä kuulostaisi viikon ruokalista valmiiksi mietittynä? Hyvältä, eikö vain. Nappaa valmis ruokalista ja unohda pähkäilyt, mitä tänään kokattaisiin.

Valmis ruokalista

Mielessä kulhoruoat ja ihanat mausteet

Kaipaako arkesi uusia ideoita? Vai ilahduttaisitko perhettä mausteisella texmexillä tai herkullisella wokilla? Olipa mielessäsi trendikäs kulhoruoka tai arjen uudet maut, löydät vastaukset tästä. Valinta on sinun!

Makeaa arkea

Ei niin arkista arkea, ettei siihen mahtuisi myös ripausta herkuttelua. Piristä arkea makealla leivonnaisella tai helpolla jälkkärillä. Jos mielessäsi on vaivattomasti valmistuva, mutta koukuttavan hyvä leivonnainen, leivo peltikakku! Peltikakut valmistuvat nimensä mukaisesti helposti pellillä, mutta hurmaavat syöjänsä niin arkena kuin rennoissa juhlissakin.

Kokataan parempi arki yhdessä!

Kiinnostaako kotikeittiöiden puhutuimmat reseptit ja valmis ruokalista tulevalle viikolle? Tilaa Valion uutiskirje ja saat ajankohtaiset sisällöt suoraan sähköpostiisi!

  • Valion uutiskirje

    Kerran viikossa julkaistava Valion uutiskirje kokoaa yhteen kauden makeimmat reseptit, kotikeittiöiden ajankohtaisimmat puheenaiheet sekä herkulliset uutuudet ja kilpailut. Valion uutiskirjeen tilaajana pysyt kärryillä, mistä ruokamaailmassa puhutaan.

  • Lastenannos

    Valion Lastenannos-uutiskirjeen tilaajana saat sähköpostiisi lapsiperhearkeen sopivia ruoanlaitto- ja leivontaideoita, ajankohtaisia reseptejä sekä tietoa lasten ravitsemuksesta. Uutiskirje julkaistaan kerran kuukaudessa.

Tietoja siitä, miten käsittelemme kuluttajien henkilötietoja, löydät <a>täältä</a>.

Tietoja siitä, miten käsittelemme ammattilaisten henkilötietoja, löydät <a>täältä</a>.