Arkiruokaa

Makaronilaatikkoa, uunilohta vai pastaa? Kokosimme yhteen helpot ja nopeat arkiruokasuosikit sekä arjen uudet ruokaideat. Pannut, pellit ja essut esille!

Hyvän arkiruoan resepti on simppeli: nopeaa, helppoa ja herkullista. Tartu siis rohkeasti kauhaan – näillä ohjeilla kokkaat arjen pelastavat ihmeet.

Nopeat nälän helpottajat ja arjen klassikot

Resepteillämme kokkaat suomalaisten suosikit aina pastoista ja lihapullista nakkikastikkeeseen ja lohikeittoon. Jos kiire painaa päälle, kokeile helppoja ja nopeita arkireseptejä, joilla ruoka on pöydässä hyvinkin vikkelästi.

Vuokaruokia, kasviksia ja kevennystä arkeen

Mikä on arjen ruokailun pelastus? Tietenkin arkivuoka eli ruoka, joka valmistuu helposti yhdessä vuoassa ja kaavalla: kymmenen minuuttia valmisteluun ja 20 minuuttia uunissa. Vai kaipaatko uusia ja maistuvia kasvisruokaideoita tai kevennystä arkeen? Katso reseptit, joilla lisäät kasviksia lautasellesi kuin huomaamatta!

Makeaa arkea

Ei niin arkista arkea, ettei siihen mahtuisi myös ripausta herkuttelua. Piristä arkea makealla leivonnaisella tai helpolla jälkkärillä. Jos mielessäsi on vaivattomasti valmistuva, mutta koukuttavan hyvä leivonnainen, leivo peltikakku! Peltikakut valmistuvat nimensä mukaisesti helposti pellillä, mutta hurmaavat syöjänsä niin arkena kuin rennoissa juhlissakin.

Mielessä kulhoruoat ja ihanat mausteet

Kaipaako arkesi uusia ideoita? Vai ilahduttaisitko perhettä mausteisella texmexillä tai herkullisella wokilla? Olipa mielessäsi trendikäs kulhoruoka tai arjen uudet maut, löydät vastaukset tästä. Valinta on sinun!

Suunnitelmallisuutta ja satokauden herkkuja

Jos elämäsi kaipaa suunnitelmallisuutta ja sinä ruokaa pöytään vähemmällä vaivalla, kokeile meal preppingiä eli ”sarjakokkausta”.

Äläkä unohda hyödyntää satokauden parhaita vinkkejä, joilla varmistat, että pöydästäsi löytyy kauden maukkaimmat, edullisimmat ja ekologisimmat kasvikset.

Kokataan parempi arki yhdessä!

Kiinnostaako kotikeittiöiden puhutuimmat reseptit ja valmis ruokalista tulevalle viikolle? Tilaa Valion uutiskirje ja saat ajankohtaiset sisällöt suoraan sähköpostiisi!

  • Valion uutiskirje

    Kerran viikossa julkaistava Valion uutiskirje kokoaa yhteen kauden makeimmat reseptit, kotikeittiöiden ajankohtaisimmat puheenaiheet sekä herkulliset uutuudet ja kilpailut. Valion uutiskirjeen tilaajana pysyt kärryillä, mistä ruokamaailmassa puhutaan.

  • Pullaposti

    Leivontaan keskittyvä Pullaposti on kotileipurin luottoystävä. Uutiskirjeen tilaajana saat sähköpostiisi uusimmat reseptit, jutut leivonta-alan kuumimmista trendeistä sekä tietoa leivonnan uutuustuotteista. Uutiskirje julkaistaan kerran kuukaudessa.

Tietoja siitä, miten käsittelemme kuluttajien henkilötietoja, löydät <a>täältä</a>.

Tietoja siitä, miten käsittelemme ammattilaisten henkilötietoja, löydät <a>täältä</a>.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›