Arjen helpot jälkiruoat

Ei niin arkista arkea, ettei voisi hieman herkutella! Pyöräytä arjen iloksi vikkelä pirtelö tai smoothie, paista banaaniletut tai tuunaa nopea jälkiruoka valmiiksi maustetusta rahkasta.

Köyhiä ritareita vai pirtelöä? Aterian makea päätös ilahduttaa perhettä myös arkena. Näillä ohjeilla valmistat nopeat jälkkärit sekä helpot jälkkärijuomat. Jos aika on todella kortilla, nosta pöytään jäätelöä tai tuunaa rahka aterian päättäjäksi.

Nopeat jälkiruoat

Rahkat ja vaahdot syntyvät nopeasti ja unelmapirtelö taltuttaa vaativammankin herkkusuun makeannälän. Jos haluat jälkiruoasta astetta hienomman, kokoa rahka tai vaahto annosmaljoihin keksimurujen, marjojen ja hillon kera. Kakkua kaipaavalle ehdotamme kätevästi valmiista mutakakkupohjista syntyvää mutakakkutäytekakkua.

Katso lisää jälkiruokia

Tuunaa nopea jälkiruoka

Tuunatut jälkkärit ovat parhaimmillaan silloin, kun makeannälkä yllättää kesken arjen kiireiden. Apu on kuitenkin lähellä, sillä näillä resepteillä jälkiruoka on valmis alle vartissa. Pssst! Helpon kirsikkaherkun valmistukseen tarvitset raaka-aineiden lisäksi vain kulhon, vispilän, lusikan ja palan talouspaperia. Jälkiruoan valmistus onnistuu siis vaikka mökillä tai muuttopäivänä.

Katso lisää jälkiruokia

Helpot jälkkärijuomat

Kahvi- ja herkkuhetki samassa paketissa: eikö kuulostakin täydelliseltä yhdistelmältä? Mausta kahvi suklaalla, kinuskilla tai vaniljalla ja käsissäsi on jälkiruoka jokaisen kahvinystävän makuun. Myös kahvihitti, dalgonakahvi sopii mainiosti jälkiruokajuomaksi. Ja kaakaokin muuttuu jälkiruoaksi, kun se saa seuraansa hieman kanelia tai chiliä sekä pinnalle herkullisen pehmeää kermavaahtoa.

Jäätelöä jälkkäriksi

Vai jotain vieläkin helpompaa? Omaan ja yhteiseen herkutteluun sopivat Valio Jäätelöfabriikin jäätelöt, joissa on runsaasti sattumia ja kastikepyörteitä.

Herkullisen makeaa arkea!
Sesonki
Arjen helpot leivonnaiset
Leivonta
Helppoja reseptejä leivonnan ensikertalaisille
Leivonta
Unelmien kääretortut ja vinkit onnistumiseen