Arjen helpot jälkiruoat

Arkena maistuvat helpot leivonnaiset, rahkat ja muut jälkiruoat, joiden tekemiseen menee korkeintaan puoli tuntia. Valmista nopea jälkkäri omaksi iloksi tai yllätä ystävät ja perhe aterian päätteeksi helposti valmistuvalla herkulla.

Nopeat jälkiruoat

Rahkat ja vaahdot syntyvät nopeasti. Jos haluat jälkiruoasta astetta hienomman, kokoa rahka tai vaahto keksimurujen, marjojen ja hillon kanssa kerroksittain annosmaljoihin. Kokeile lakkahillolla höystettyä Irish cream -kerrosjälkiruokaa ja ihanan makeaa rahka-banoffeeta. Myös juustokakun makumaailman voi helposti luoda kuppiin, kuten amerikkalaisesta S’more-herkusta inspiroituneessa juustokakkureseptissä.

Tuunaa nopea jälkiruoka

Vai sittenkin jotain vielä helpompaa? Omaan ja yhteiseen herkutteluun sopivat Valio Jäätelöfabriikin jäätelöt, joissa on runsaasti sattumia ja kastikepyörteitä. Maustetut rahkat, Valio Eila® rahkavaahdot ja monelle rakkaita muistoja herättävät Valio Fanny vanukkaat maistuvat nekin jälkiruokana sellaisenaan, mutta ne voi myös tuunata marjoilla, kastikkeilla ja muilla lisukkeilla oman maun mukaan. Katso Valio Koekeittiön ideat tuunattuihin rahkaherkkuihin tai pyöräytä maustetuista rahkoista ja marjoista nopea jälkkäritortilla. Muista myös makeat Valio Viola® tuorejuustot, joita voi sipaista nokareen keksin, pullaviipaleen tai paahtoleivän päälle.

Helpot jälkkärijuomat

Kahvi- ja herkkuhetki samassa paketissa: eikö kuulostakin täydelliseltä yhdistelmältä? Kun kahvin maustaa esimerkiksi suklaalla tai vaniljalla, on käsissä jälkiruoka aikuiseen makuun. Myös kaakao muuttuu jälkiruoaksi, kun sen maustaa kanelilla tai chilillä ja koristelee nokareella pehmeää kermavaahtoa.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen. Lisätietoja ›