Arjen helpot jälkiruoat

Ei niin arkista arkea, ettei voisi hieman herkutella! Valitse arjen iloksi rahkoja, pirtelöitä ja muita vikkelästi valmistuvia jälkiruokia.

Köyhiä ritareita vai pirtelöä? Aterian makea päätös ilahduttaa perhettä myös arkena. Näillä ohjeilla valmistat nopeat jälkkärit sekä helpot jälkkärijuomat. Jos aika on todella kortilla, nosta pöytään jäätelöä tai tuunaa rahka aterian päättäjäksi.

Nopeat jälkiruoat

Rahkat ja vaahdot syntyvät nopeasti ja unelmapirtelö taltuttaa vaativammankin herkkusuun makeannälän. Jos haluat jälkiruoasta astetta hienomman, kokoa rahka tai vaahto annosmaljoihin keksimurujen, marjojen ja hillon kera. Kakkua kaipaavalle ehdotamme kätevästi valmiista mutakakkupohjista syntyvää mutakakkutäytekakkua.

Tuunaa nopea jälkiruoka

Katso Valio Koekeittiön ideat tuunattuihin rahkaherkkuihin tai pyöräytä maustetuista rahkoista ja marjoista nopea jälkkäritortilla. Helppo kirsikkaherkku onnistuu vähilläkin keittiövälineillä.

Jäätelöä jälkkäriksi

Vai jotain vieläkin helpompaa? Omaan ja yhteiseen herkutteluun sopivat Valio Jäätelöfabriikin jäätelöt, joissa on runsaasti sattumia ja kastikepyörteitä.

Maustetut rahkat ja monelle rakkaita muistoja herättävät Valio Fanny vanukkaat maistuvat nekin jälkiruokana sellaisenaan. Tuunaaja lisää joukkoon marjoja, kastikkeita tai muita omaan makuun sopivia lisukkeita. Muista myös makeat Valio Viola® tuorejuustot, joita voi sipaista nokareen vaikka keksin, pullaviipaleen tai paahtoleivän päälle.

Helpot jälkkärijuomat

Kahvi- ja herkkuhetki samassa paketissa: eikö kuulostakin täydelliseltä yhdistelmältä? Mausta kahvi suklaalla tai vaniljalla ja käsissäsi on jälkiruoka aikuiseen makuun. Myös kaakao muuttuu jälkiruoaksi, kun se saa seuraansa hieman kanelia tai chiliä sekä pinnalle herkullisen pehmeää kermavaahtoa. Myös kahvihitti, dalgonakahvi sopii mainiosti jälkiruokajuomaksi.

Herkullisen makeaa arkea!
Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›