Siirry sisältöön
Jogurtti-bananasplit

Jogurtti-bananasplit

Lempeän sitruunainen bananasplit jogurtilla valmistuu vartissa ja tuo ihanaa vaihtelua kiireettömiin aamiaishetkiin ja brunssitarjoiluihin.

Jogurtti-bananasplit

Ainesosat

annosta

Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.

Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
  • 4 banaania
  • 1 rasia (500 g)
    Valio kreikkalaista jogurttia
    Samettisen pehmeä Valio kreikkalainen jogurtti on täydellinen valinta kreikkalaiseen tzatzikiin, dippeihin ja muihin kylmiin kastikkeisiin.…
    Valio kreikkalainen jogurtti 500 g laktoositon
  • 1 prk (200 g)
    Valio sitruunakreemiä
    Täyteläinen ja ihanasti kirpeänmakea Valio sitruunakreemi vie kielen mennessään! Käyttövalmis ja paistonkestävä kreemi on herkullinen…
    Valio sitruunakreemi 200 g laktoositon
  • 2 dl granolaa
  • 0 kg tuoreita marjoja

Ohje

  1. Halkaise banaanit pituussuunnassa. Aseta banaanit limittäin tarjoilulautasille.
  2. Lusikoi banaanien pinnalle jogurttia ja sitruunakreemiä. Pyöräytä kreemi lusikalla jogurtin joukkoon kierteiksi.
  3. Ripottele pinnalle granolaa ja tuoreita marjoja.

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 96 kcal
Proteiini 3,3 g
Hiilihydraatti 13,3 g
Rasva 2,9 g
Tyydyttynyt rasva 1,6 g
Ravintokuitu 0,6 g
Suola 0,1 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
  • tuoreita marjoja
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.


Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Search