Kotirahka

Kotirahka
Tehnyt AnnaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Anna Valio Koekeittiöstä

Kotirahka

Kotirahka on arkinen jälkiruoka, jossa maistuvat kauden parhaat marjat tuoreena tai pakasteena. Pohjana kotirahkassa toimii täyteläinen kermarahka, jolloin erillistä kermavaahtoa ei tarvita.

Valmistusaika

Työaika
5 min
Yhteensä
5 min

Vaikeustaso

Aloitteleva kokkaaja
44 arvostelua

Ainekset4 annosta

4 annosta
2 prk (à 200 g)
3 dl
marjoja , esim. mansikoita, vadelmia ja/tai herukoita
½ dl
sokeria tai juoksevaa hunajaa

Ohje

  1. Sekoita marjat rahkan joukkoon. Jos käytät isoja mansikoita, puolita tai viipaloi ne. Voit käyttää myös marjasurvosta.
  2. Mausta sokerilla makusi ja marjojen happamuuden mukaan. Annostele laseihin.
  3. Tarjoa välipalana tai jälkiruokana.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
75 kcal
Proteiini
7 g
Hiilihydraatit
10 g
Rasva
0 g
Tyydyttynyt rasva
0 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,1 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä <a>Valio kuluttajapalvelun</a> kautta.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.