Kotirahka

Kotirahka
Tehnyt AnnaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Anna Valio Koekeittiöstä

Kotirahka

Kotirahka on arkinen jälkiruoka, jossa maistuvat kauden parhaat marjat tuoreena tai pakasteena. Pohjana kotirahkassa toimii täyteläinen kermarahka, jolloin erillistä kermavaahtoa ei tarvita.

Valmistusaika

Työaika
5 min
Yhteensä
5 min

Vaikeustaso

Aloitteleva kokkaaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mita muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

22 arvostelua

Ainekset4 annosta

4 annosta
2 prk (à 200 g)
3 dl
marjoja , esim. mansikoita, vadelmia ja/tai herukoita
½ dl
sokeria tai juoksevaa hunajaa

Ohje

  1. Sekoita marjat rahkan joukkoon. Jos käytät isoja mansikoita, puolita tai viipaloi ne. Voit käyttää myös marjasurvosta.
  2. Mausta sokerilla makusi ja marjojen happamuuden mukaan. Annostele laseihin.
  3. Tarjoa välipalana tai jälkiruokana.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
125 kcal
Proteiini
6 g
Hiilihydraatit
11 g
Rasva
6 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,1 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›