Arjen helpot leivonnaiset

Arjen helpot leivonnaiset syntyvät joutuisasti ja vievät kielen mennessään. Kirsikkana kakun päällä huumaava, vastapaistettujen leivonnaisten tuoksu!

Arjen leivonta on nopeaa ja niin helppoa, että osallistumaan pääsee koko perhe. Olipa mielessäsi mutakakku, mokkapalat, sämpylät tai cookiet, näillä ohjeilla teet arjestasi hieman herkumman.

Nopeat leivonnaiset

Nopeasti valmistuvien leivonnaisten salaisuus on leivinjauhe ja pieni annoskoko. Leivo arki-illan iloksi pieniä mudcakeja, kokeile viiden minuutin mikromuffinsseja tai vietä perheen yhteinen iltateehetki mansikkaskonsseja maistellen. Jos mielesi tekee suolaista, leivo nopeasti valmistuvia rieskoja, rahkaleipäsiä, näkkileipää, sämpylöitä tai ihanan helppo mökkikakku.

Arkisen helpot leivonnaiset

Ota iisisti! Näitä leivonnaisia tehdessä ei turhaan tarvitse stressata. Leivo iltapalalle sämpylöitä, selätä suklaahimo mutakakulla tai ota koko perhe mukaan helposti pellillä valmistuvien herkkujen, kuten mokkapalojen ja muiden peltikakkujen leivontaan.

Uuni päälle ja kädet taikinaan!
Muffinssit ja kuppikakut moneen makuun
Leivotaan pullaa
Itse tehdyt sämpylät maistuvat aina
Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›