Arjen helpot leivonnaiset

Arjen helpot leivonnaiset syntyvät käden käänteessä ja vievät kielen mennessään. Arjen kiireen keskellä ei aina ehdi leipoa, mutta onneksi helpot reseptit sopivat loistavasti tuomaan piristystä arjen keskelle.

Nopeat leivonnaiset

Nopean leivonnaisen salaisuus on leivinjauhe ja pieni annoskoko. Leivo arki-illan iloksi pieniä mudcakeja, kokeile viiden minuutin mikromuffinssia tai tarjoile ihania mansikkaskonsseja iltateen kanssa. Muista myös valmiit marenki- ja torttupohjat, joiden päälle on helppo koota täytteitä oman maun mukaan.

Arjen helpot leivonnaiset

Arkena aika voi olla kortilla ja kiireisen päivän jälkeen ei aina jaksa leipoa mitään konstikasta. Arjen kiireissä helppous sekä nopeus on kaiken a ja o, jonka vuoksi helpot leivonnaiset sopivat hyvin valmistettavaksi myös arki-iltana. Valmista ihania herkkuja omaksi iloksi tai yllätä ystävät ja perhe aterian päätteeksi pienellä herkkupalalla. Leivonnaiset tuovat piristystä myös arjen tee- ja kahvihetkiin.

Kokosimme yhteen helppoja reseptejä, jotka tekevät arjesta herkullisemman:

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen. Lisätietoja ›