Helpot kinuskikorvapuustit

Helpot kinuskikorvapuustit
Tehnyt JaanaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Jaana Valio Koekeittiöstä

Helpot kinuskikorvapuustit

Helpot kinuskikorvapuustit

Nyt on helppoa! Taikina kaupan pakastealtaasta ja täyte maitokaapin kylmähyllystä. Nämä korvapuustit eivät siis vaadi kuin taikinan sulattamisen ja kaulimisen, sen jälkeen väliin levitetään maukas kinuskikreemi. Rullataan, leikataan paloiksi ja muotoillaan puustit. Uuni hoitelee loput.

Valmistusaika

Työaika
10 min
sulatus
1 h
kohotus
20 min
uunissa
10 min
Yhteensä
1 h 40 min

Vaikeustaso

Aloitteleva leipoja
44 arvostelua

Ainekset9 Henkilölle

9
400 g
valmiita pullataikinalevyjä , pakaste

Täyte

1 prk (200 g)

Lisäksi

1
kananmuna voiteluun
raesokeria pinnalle koristeluun

Ohje

  1. Sulata valmis pullataikina.
  2. Kauli taikina suorakaiteenmuotoiseksi levyksi ja levitä sille kreemi. Kääri taikinalevy rullaksi pitkältä sivulta. Nosta leivinpaperin päälle uunipellille. Jätä saumakohta alapuolelle. Leikkaa rulla terävällä veitsellä vinottain kolmikulmaisiksi paloiksi. Nosta palat pystyyn kapea kohta ylöspäin. Paina sormella kapea kohta alas pöytään saakka, näin leikkauspinnat nousevat ylös. Kohota liinan alla.
  3. Voitele kohonneet puustit ja ripottele pinnalle raesokeria. Paista uunin keskiosassa 200 asteessa n. 10 min.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
260 kcal
Proteiini
6 g
Hiilihydraatit
42 g
Rasva
7 g
Tyydyttynyt rasva
1 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,5 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä <a>Valio kuluttajapalvelun</a> kautta.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.