
Valmistusaika
Aktiivinen
40 min
Passiivinen
10 min
Yhteensä
50 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva leipoja
- Uuni200°C
Arvostele
4.31
tähteä viidestä
58 arviota
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 4 kananmunaa
- 1½ dl sokeria
- ¾ dl perunajauhoja
- ¾ dl vehnäjauhoja
- 1 tl leivinjauhetta
Täytteet
-
2 prk (à 200 g)
Valio Luomu™ maitorahkaaValio Luomu™ maitorahkassa on miedosti hapan, raikas maku ja pehmeä, lusikoitava koostumus. Käytä luomumaitorahkaa monipuolisesti…
- 2 rkl sokeria
- 1 rkl vaniljasokeria
- 2 dl marjahilloa, esim. vadelma, kirsikka tai mustikka
Leivinpaperille
- 1 tl sokeria
Jaa resepti
Ohje
- Aloita kääretortun valmistaminen vatkaamalla munat ja sokeri paksuksi, vaaleaksi vaahdoksi. Yhdistä kuivat aineet. Lisää ne siivilän läpi vaahtoon varovasti sekoittaen
- Levitä taikina leivinpaperilla vuoratulle uunipannulle. Paista 200 asteessa n. 10 min.
- Kumoa pohja sokerilla sirotetulle leivinpaperille. Irrota pohjapaperi.
- Lisää rahkaan sokerit.
- Levitä jäähtyneelle kääretorttupohjalle ensin hillo ja sen päälle sokereilla maustettu rahka. Kääri kevyesti rullalle leivinpaperin avulla.
- Tarjoa kääretorttu jälkiruokana kahvin kanssa.

Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
168 kcal
Proteiini
6,4 g
Hiilihydraatti
30,7 g
Rasva
1,8 g
Tyydyttynyt rasva
0,5 g
Ravintokuitu
0,5 g
Suola
0,2 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa