Aidon hapanjuurileivän maun tämä peltileipä saa piimästä ja taikinan hapattamisesta huoneenlämmössä ennen paistamista. Kertakaikkisen herkullinen leipä, joka korvaa kaupan ruispalat silmän räpäyksessä. Tämän helpommaksi ei hapanruisleivän teko muutu!
Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi! Huomioithan, että vastaamme resepteihin liittyviin kysymyksiin vain <a>Valio Kuluttajapalvelun</a> kautta.
1 l | ruisjauhoja |
3 dl | vehnäjauhoja |
2 dl | ruisrouhetta |
1 rkl | suolaa |
2 tl | kuivahiivaa |
1 l |
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.