
Valmistusaika
Aktiivinen
10 min
Passiivinen
24 h 30 min
Yhteensä
24 h 40 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva leipoja
- Uuni200°C
Arvostele
2.75
tähteä viidestä
12 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 1 l ruisjauhoja
- 3 dl vehnäjauhoja
- 100 g ruisrouhetta
- 1 rkl suolaa
- 2 tl kuivahiivaa
-
1 l
Valio Eila® piimääValio Eila® laktoositon rasvaton piimä valmistetaan raikkaasta suomalaisesta maidosta hapattamalla. Rasvaton piimä sopii ruoka- tai…
Jaa resepti
Ohje
- Sekoita kuivat aineet kulhossa. Lisää viileä piimä ja sekoita. Peitä kelmulla ja anna tekeytyä huoneenlämmössä 18 - 24 h.
- Levitä taikina leivinpaperille uunipellille. Leikkaa veitsellä tai taikinapyörällä leipästen ääriviivat. Pistele pinta haarukalla.
- Paista uunin keskiosassa 200 asteessa n. 25 min. Nauti voin kera.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
156 kcal
Proteiini
6 g
Hiilihydraatti
28,2 g
Rasva
0,8 g
Tyydyttynyt rasva
0,1 g
Ravintokuitu
4,8 g
Suola
0,8 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa