
Valmistusaika
Aktiivinen
15 min
Passiivinen
4 h
Yhteensä
4 h 15 min
Vaikeustaso
-
Leivonnan harrastaja
Arvostele
5
tähteä viidestä
4 arviota
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisestaPohja
- 175 g Domino-keksejä
-
50 g
Valio voitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
Täyte
- 100 g pakastevadelmia
-
2 dl
Valio kuohukermaaValio kuohukerma on kermojen aatelia. Vatkaa kuohkeaksi kermavaahdoksi jälkiruokiin ja leivonnaisiin tai lorauta kermaista täyteläisyyttä…
- 6 liivatetta
- ½ dl sitruunamehua
- 3 dl mangososetta
-
4 dl
Valio Eila® piimääValio Eila® laktoositon rasvaton piimä valmistetaan raikkaasta suomalaisesta maidosta hapattamalla. Rasvaton piimä sopii ruoka- tai…
- ½ dl sokeria
- ⅓ tl suolaa
Pinnalle
- 1 dl mangososetta
- 100 g tuoreita vadelmia
Jaa resepti
Ohje
- Pingota leivinpaperi Ø 22 - 23 cm:n irtopohjavuoan pohjalle. Murskaa keksit. Sekoita sulatettu voi keksimuron joukkoon. Levitä seos lusikalla vuoan pohjalle. Painele kevyesti tasaiseksi.
- Asettele vadelmat renkaaksi vuoan keskelle siten, että jokaisen kakkupalan keskelle tulee vadelmaa. Vaahdota kerma löysäksi vaahdoksi.
- Laita liivatteet pehmenemään kylmään veteen. Kuumenna sitruunamehu kiehuvaksi esim. kahvikupissa mikrossa. Sulata liivatteet siihen. Sekoita mangosose, piimä, sokeri ja suola. Kaada liivateseos ohuena nauhana joukkoon. Sekoita hyvin.
- Nostele kermavaahto täytteen joukkoon niin, että massa on tasaista. Lusikoi täytettä vuokaan ensin vähitellen, että vadelmat pysyvät paikallaan. Kaada loppu täyte ja tasoita pinta. Peitä vuoka tuorekelmulla. Nosta jääkaappiin hyytymään väh. 4 t.
- Levitä mangosose ohuelti hytyneen kakun pintaan ennen tarjoilua. Koristele halutessasi tuoreilla vadelmilla.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
169 kcal
Proteiini
7 g
Hiilihydraatti
14,4 g
Rasva
8,7 g
Tyydyttynyt rasva
5,1 g
Ravintokuitu
1,4 g
Suola
0,3 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa