Piimäpannari tacotäytteellä

Piimäpannari tacotäytteellä
Tehnyt JaanaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Jaana Valio Koekeittiöstä

Piimäpannari tacotäytteellä

Piimäpannari tacotäytteellä

Piimästä syntyy ihanan mehevä pannari. Tämä ruokaisa jauhelihapannari kuorrutetaan texmex täytteillä, joten se toimii vaikka pääruokana vihreän salaatin kanssa.

Valmistusaika

Työaika
20 min
uunissa
30 min
Yhteensä
50 min

Vaikeustaso

Leivonnan harrastaja
00 arvostelua

Ainekset1 uunipannullinen

1 uunipannullinen
4
kananmunaa
1 l
4 dl
vehnäjauhoja
1 tl
suolaa
½ dl

Täyte

1
sipuli
400 g
naudan jauhelihaa
2 rkl
taco mausteseosta
2 kpl (400 g)
esikeitettyjä maissintähkiä
100 g
pieniä grillipaprikoita , Pimiento De Padron
1 pussi (150 g)

Viimeistelyyn

1
kypsä avokado
1 ruukku
tuoretta korianteria
1
punainen chilipalko

Tarjoiluun

2 dl
salsakastiketta

Ohje

  1. Yhdistä munat ja piimä. Vatkaa joukkoon jauhot, suola ja Oivariini.
  2. Anna turvota hetki.
  3. Kaada pannukakkutaikina leivinpaperin päälle uunipannulle.
  4. Paista pannukakku 225 asteessa uunin keskiosassa 20 min.
  5. Pannarin kypsyessä, paista jauheliha ja sipuli. Mausta tacomausteella.
  6. Puolita paprikat ja poista hallutessasi siemenet. Leikkaa maissit veitsellä runkoa pitkin.
  7. Lisää kypsän pannarin pintaan jauheliha-sipuliseos, paprikat, maissit sekä juustoraaste. Jatka paistamista vielä 10 min.
  8. Viimeistele tuoreella avokadolla, korianterilla sekä chilillä ennen tarjoilua. Tarjoile salasakastikkeen kanssa.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
137 kcal
Proteiini
7 g
Hiilihydraatit
10 g
Rasva
7 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,4 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä <a>Valio kuluttajapalvelun</a> kautta.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.