Siirry sisältöön
Piimäpannari tacotäytteellä

Piimäpannari tacotäytteellä

Piimästä syntyy ihanan mehevä pannari. Tämä ruokaisa jauhelihapannari kuorrutetaan texmex täytteillä, joten se toimii vaikka pääruokana vihreän salaatin kanssa.

Piimäpannari tacotäytteellä

Ainesosat

uunipannullinen

Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.

Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
  • 4 kananmunaa
  • 1 l
    Valio Eila® piimää
    Valio Eila® laktoositon rasvaton piimä valmistetaan raikkaasta suomalaisesta maidosta hapattamalla. Rasvaton piimä sopii ruoka- tai…
    Valio Eila® rasvaton piimä 1 l laktoositon
  • 4 dl vehnäjauhoja
  • 1 tl suolaa
  • ½ dl
    Valio Oivariini® juoksevaa
    Valio Oivariini® juokseva on luonnollinen valinta koko perheen ruuanlaittoon, sillä se valmistetaan suomalaisesta voista ja…
    Valio Oivariini® juokseva 400 ml laktoositon

Täyte

  • 1 sipuli
  • 400 g naudan jauhelihaa
  • 15 g taco mausteseosta
  • 2 (400 g) esikeitettyjä maissintähkiä
  • 100 g pieniä grillipaprikoita, Pimiento De Padron
  • 1 pussi (150 g)
    Valio Juustomestarin cheddar raastetta
    Valio Juustomestarin cheddar juustoraaste on aromaatinen ja täyteläinen juustoraaste, joka on valmistettu laadukkaasta, kypsytetystä cheddarjuustosta.…
    Valio Juustomestarin e150 g cheddar juustoraaste

Viimeistelyyn

  • 1 kypsä avokado
  • 1 ruukku tuoretta korianteria
  • 1 punainen chilipalko

Tarjoiluun

  • 2 dl salsakastiketta

Ohje

  1. Yhdistä munat ja piimä. Vatkaa joukkoon jauhot, suola ja Oivariini.
  2. Anna turvota hetki.
  3. Kaada pannukakkutaikina leivinpaperin päälle uunipannulle.
  4. Paista pannukakku 225 asteessa uunin keskiosassa 20 min.
  5. Pannarin kypsyessä, paista jauheliha ja sipuli. Mausta tacomausteella.
  6. Puolita paprikat ja poista hallutessasi siemenet. Leikkaa maissit veitsellä runkoa pitkin.
  7. Lisää kypsän pannarin pintaan jauheliha-sipuliseos, paprikat, maissit sekä juustoraaste. Jatka paistamista vielä 10 min.
  8. Viimeistele tuoreella avokadolla, korianterilla sekä chilillä ennen tarjoilua. Tarjoile salasakastikkeen kanssa.

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 128 kcal
Proteiini 7 g
Hiilihydraatti 10,1 g
Rasva 6,7 g
Tyydyttynyt rasva 2,3 g
Ravintokuitu 1,3 g
Suola 0,5 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.


Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Search