Amerikkalainen mehevä porkkanakakku on monien suosikki. Tällä ohjeella valmistat kerralla pellillisen porkkanakakkupaloja herkullisella tuorejuustokuorrutuksella. Pinnalle tulevat mantelilastut kannattaa paahtaa kuivalla pannulla kullanruskeiksi, jolloin niiden maku voimistuu ja nousee aivan uudelle tasolle.
Pohja | |
---|---|
6 | kananmunaa |
5 dl | sokeria |
8 dl | vehnäjauhoja |
1 rkl | leivinjauhetta |
2 rkl | kanelia |
300 g | |
1 l (n. 500 g) | hienoksi raastettua porkkanaa |
Kuorrutus | |
4 rasiaa (à 200 g) | |
1 ½ dl | tomusokeria |
200 g | |
Koristelu | |
paahdettuja mantelilastuja |
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.