Hyppää sisältöön
Tuotteen takana

Helpompaa leivontaa uutuuskermoilla

Aino Laakso
Viestintäpäällikkö

Aino ylimitoittaa aina juhlatarjoilut ja harkitsee ehkä vielä yhden varakakun tekemistä.

Valion leivontakermat yllättävät ja ihastuttavat kotileipojat helppoudellaan ja monikäyttöisyydellään. Aidoista ja herkullisista raaka-aineista valmistettu kerma tarjoaa yllättäviä oikoteitä niin leivontaan kuin jälkiruokiin. Testaa kinuskikerma ja ihastuttava kausimaku mansikkakerma.

Valio kinuskikerma ja kesäinen kausimaku Valio mansikkakerma vispautuvat helposti kuohkeaksi vaahdoksi; kiehauttamalla niistä saa puolestaan täyteläisen kastikkeen kädenkäänteessä. Valio kinuskikerma- ja mansikkakerma sopivat vaahdotettuna pursotuksiin ja leivonnaisten täytteeksi. Kastikkeeksi keitettynä se toimii vaikkapa kuorrutteessa ja jäätelön kaverina. Tämä kerma valloittaa syvällä maullaan kinuskin ja mansikan ystävät vuorenvarmasti.

Kaikki yhdellä kermalla

Vain mielikuvitus on rajana! Valio kinuskikerma on luottotuote sekä aloittelevan että kokeneen leipurin jääkaappiin. Valio mansikkakerma juhlistaa kesän parasta makua toukokuusta elokuuhun 2023.


Mansikkaista kesää!

Valio Mansikkakermalla pyöräytät kesän parhaan maun helposti kermavaahtoon, täytteeseen ja kastikkeeseen. Todellinen kesäihminen tarjoilee vaikka kaikki kerralla!Näyttävät kakut ja kauniit pursotukset

Uudet kermat tarjoavat paljon vaihtoehtoja kakkujen leivontaan. Kuohkeaksi vaahdotettuna kermasta saa herkullisen täytteen. Kerman voi myös keittää kastikkeeksi ja vatkata voin kanssa suussa sulavaksi kreemiksi. Kastikkeeksi keitettynä kerma toimii hyvin kuorrutteena ja leikkaantuu kauniisti.


Kinuskikastiketta on mukava lorauttaa esimerkiksi jälkiruokien, marjojen ja jäätelön päälle. Kastike toimii myös kakun kuorrutteena: jäähtynyt kuorrute leikkautuu hyvin ja siinä on kaunis kiilto.

Pursotuksissa on tärkeää käyttää oikeanlaista kermaa. Kinuskikermalla ja suklaakermalla tehdyt pursotukset pitävät hyvin muotonsa. Tyllan avulla onnistuvat tornimaiset pursotukset, koristereunukset ja monenlaiset kuviot leivonnaisten koristeluun. Myös kinuskin aito maku on kohdillaan. Tartu siis tyllaan ja päästä luovuutesi irti!


Kotijäätelöä helposti

Uusilla kermoilla valmistat kotijäätelöä hetkessä, etkä edes tarvitse jäätelökonetta. Tuunaa jäätelöt oman maun mukaan tai tekisitkö jäätelökakun?

Tässä on uusi luottotuote aloittelevalle ja kokeneellekin leipojalle.


Leipoja tekee aina hyvää

Me Valiolla haluamme muistuttaa suomalaisia leivonnan merkityksestä ja rohkaista leipomaan. Leivonta on paikka, jossa aika pysähtyy. Siinä rakkaus, huolenpito ja välittäminen aineellistuu herkun muotoon, jaettavaksi kaikkien niiden kesken, jotka ovat sinulle tärkeitä.

Etsi