Siirry sisältöön
Keittiössä nyt

Ideoita kauniiseen pääsiäiskattaukseen

Ideoita kauniiseen pääsiäiskattaukseen

Kevät, valo ja vihreys! Mikäpä olisi ihanampi tapa juhlistaa pääsiäistä kuin kokoontua hyvän ruoan äärelle. Kata pöytään kauneimmat astiasi ja koristele kattaus kukkasilla.

Pääsiäinen on alkukevään kohokohta, joten on aika laittaa pöytä koreaksi. Nyt nautitaan sesongin herkkuja, kuten parsaa, mämmiä, lammasta ja ihanan sitruunaisia jälkiruokia. Hyvä ruoka ansaitsee tulla tarjoilluksi kauniisti katetulta pöydältä.

Värikkäät servetit ja astiat

Pääsiäiseen sopivat värikkäät astiat, eikä kaikkien tarvitse suinkaan olla samaa sarjaa. Yhdistele rennosti perintöaterimet, kirppislasit ja kauneimmat ruokalautaset. Samanvärisillä serveteillä voit sitoa kattauksen yhtenäiseksi.

Lautasliinoilla on helppo tuoda väriä pääsiäispöytään. Esimerkiksi vihreät, keltaiset tai violetit paperiservetit voi taitella kauniiseen muotoon lautasten viereen tai sitoa rullalle langanpätkällä. Kangasservetit näyttävät tyylikkäiltä aina, myös rennosti lautasen viereen taiteltuna. Voit viimeistellä servetin pujottamalla sen sisään esimerkiksi pajunoksan tai leikkokukan.

kattausvinkki
helppo pääsiäiskakku

Search