Pasha on pääsiäisen perinneherkku
Perinteinen pasha, pashapavlova vai Italiasta vaikutteita hakeneet pashacannolit? Perinteisestä pääsiäisjälkiruoasta on totisesti moneksi! Kurkkaa tästä reseptit parhaisiin pashoihin, ja valmista pääsiäispöytään jotain vastustamattoman hyvää.
Pashaa perinteisesti vai oikaisemalla?
Perinteisen pashan valmistaminen
Hyvillä ohjeilla pashan valmistaminen käy helposti. Katso pashan valmistusvinkit askel askeleelta!
Nopea ja helppo pasha
Näin näppärästi syntyy helppo ananaspasha maustetusta rahkasta. Löydät videolta vinkit myös pashan valuttamiseen kahvisuodattimessa.
Tiesitkö tämän pashasta?
Pashan nimi tulee hepreankielisestä sanasta, pesah, joka tarkoittaa pääsiäistä. Pashan juuret ovat ortodoksiperinteessä, mutta ajan saatossa pasha on vakiinnuttanut paikkansa myös suomalaisten pääsiäispöydissä.
Suomessa pasha herkutellaan sellaisenaan, kun taas slaavilaisissa maissa pasha nautitaan usein venäläisen pääsiäisleivän eli kulitsan tai baban kanssa.