Siirry sisältöön
Sesonki

Pääsiäisbrunssi tarjoaa astetta rennommat pääsiäisherkut

Nizzan rieskat
Veera Pitkänen
Veera Pitkänen
Valio markkinointi

Veera luottaa keittiössä siihen, että parhaat asiat syntyvät laadukkaista raaka-aineista ajan kanssa.

Miltä kuulostaisi hieman rennompi pääsiäisen vietto? Pääsiäisbrunssi on helppo ja vaivaton tapa nauttia pääsiäisherkuista ystävien tai perheen kanssa. Kata brunssipöytään tuttuun tapaan jotain suolaista ja jotain makeaa.

Jos pääsiäisen vietto pitkien päivällisten siivittämänä ei tunnu sinun jutultasi, nauti pääsiäisherkut brunssin merkeissä. Pääsiäisbrunssilla tarjoillaan kevätsesongin ihanimmat raaka-aineet piirakoiden, salaattien ja kakkujen muodossa. Täytettyjä pääsiäismunia unohtamatta.

Pääsiäisen brunssiruoat jokaiseen makuun

Pääsiäisbrunssi aloitetaan tietysti suolaisilla pääsiäisherkuilla. Brunssipöytään on hyvä kattaa jotain täyttävää ja jotain keveämpää. Lammasmakkaralla ryyditetty pääsiäispizza ja sillikaviaarilla viimeistellyt blinipalat vievät takuulla nälän mennessään. Blinipannukakku onkin helppo tapa tarjoilla blinit isommallekin seurueelle.

Kananmunaruoat kuuluvat olennaisesti brunssiin. Valitsetko uppomunalla aateloidut brunssipiirakat, AURA broccoliinifrittatan vai herkulliset Nizzan rieskat? Lehtikaali-parsa caesar ja tomaattinen shakshuka täydentävät tuhdimpia brunssiherkkuja.

Pääsiäisbrunssi viimeistellään makeilla herkuilla

Mitä olisikaan brunssi ilman makeaa loppusilausta? Raikkaita vaihtoehtoja ennen makeaa jälkiruokaa ovat simppeli passionpirtelö ja keltainen smoothiekulho. Jos makunystyräsi kaipaavat jälkkärin kohdalla jotain sitruunaista, kokeile helppoa viiden raaka-aineen sitruunamarenkipiirasta tai italialaista sitruuna-oliiviöljykakkua. Suklaan ystävät herkuttelevat tahmealla appelsiinimutakakulla tai pääsiäismunilla, jotka on täytetty appelsiinijuustokakkumassalla. Hulppea päätös brunssille on aurinkoinen passionrahkakakku tai pääsiäispavlova, joka maistuu myös gluteenitonta ruokavalioa noudattaville.

Näillä onnistut

Pääsiäisbrunssin suolaiset suupalat aateloidaan smetanalla ja AURA juustolla. Sitruunakreemi sekä maustetut rahkat mango-passio ja appelsiini päättävät brunssin aurinkoisilla mauillaan.

Search