Toast Skagen eli katkarapuleipä

Toast Skagen eli katkarapuleipä

Tämä klassinen katkarapuleipä sopii mainiosti joko alkuruoaksi tai pikkutarjottavaksi vieraille.

20 min
helppo
168 kcal / 100g
0

Ainekset4 kpl

4 kpl
1
keitetty (10 min) kananmuna
1 prk (150 g)
2 rkl
sinappia
400 g
kuorittuja katkarapuja, MSC-sertifioitu sulatettuna
½ dl
hienonnettua tilliä
½ dl
hienonnettua ruohosipulia
1 - 2 rkl
sitruunamehua
ripaus
rouhittua mustapippuria
4 viipaletta
paahtoleipää
2 rkl

Koristeluun

tuoretta tilliä

Ohje

  1. Kuori ja hienonna kanamuna suurehkossa kulhossa. Lisää Crème fraiche, sinappi, valutetut katkaravut, hienonnetut yrtit ja mausteet. Sekoita tasaiseksi.
  2. Paahda leipäviipaleet ja voitele voilla. Jaa rapuseos leiville. Koristele tillinoksilla.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
168 kcal
Proteiini
10 g
Hiilihydraatit
13 g
Rasva
8 g
Tyydyttynyt rasva
5 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,6 g
Kalsium
49 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen. Lisätietoja ›