Pääsiäisen parhaat parsaherkut
Kauden parsaherkut täyttävät pääsiäispöydän. Tarjoile vieraillesi pääsiäismenu, jossa parsa loistaa niin alkupalassa kuin pääruoassakin.
Kevään odotetuin raaka-ainesesonki on täällä. Parsakausi tuo ruokapöytään vihreän pilkahduksen, ja mikä parasta, monikäyttöinen parsa sopii melkein mihin vain. Yksinkertaisimmillaan se maistuu ihan sellaisenaan dipattuna hollandaisekastikkeeseen, mutta kannattaa kokeilla myös parsaranskalaisia, -focacciaa ja -pastaa.
Parsakausi kannattaa hyödyntää myös kevään parhaan ruokajuhlan, eli pääsiäisen, menussa. Kokoa alkupalaksi vaikka lohi-parsarullat ja tarjoile pääruoaksi parsarisottoa. Kokosimme kahdeksan keväistä parsareseptiä, jotka sopivat täydellisesti juhlapöytään.
Pääsiäispizza
Kokoa pääsiäisen lounas raikkaan pääsiäispizzan ympärille. Pizzataikinan voit vaivata jo edeltävänä päivänä ja jättää kohoamaan yön yli. Taputtele taikina pellille ja lado täytteet päälle. Herkullinen parsa-raakamakkaratäyte pitää syöjät kylläisinä pitkään.