Siirry sisältöön
Sesonki

Koukuttavan hyvät hodarit vappubrunssille 

Vappuna maistuvat rennot ja helpot ruoat. Hot dogit ovat täydellistä vapputarjottavaa: täytteistä löytyy vaihtoehtoja jokaiselle ja syötävää riittää pitkälle iltaan.   

Hodari, hot dog, kuuma koira… Rakkaalla pikaruoalla on monta nimeä. Perinteisesti hodari täytetään nakin lisäksi coleslaw’lla, paahdetulla sipulilla ja kurkkusalaatilla. Hodarisämpylän väliin voi kuitenkin sujauttaa lähes mitä vain kasviproteiineista porkkanoihin ja entrecôte-pihviin. 

Nappaa talteen ideat uusille hodaritäytteille ja kasaa muutamasta eri vaihtoehdosta vappupöytään hodaribuffet, josta vieraat saavat valita itselleen mieluisimmat lisukkeet. Tarjoa vaikka matka maailman ympäri ja hemmottele vappuvieraita meksikolaisilla, aasialaisilla ja skandinaavisilla mauilla. Kylkeen lasi kuohuvaa, musat soimaan ja juhla voi alkaa! 

Skagen-hodari 

Jos vappubrunssi ei tunnu vappubrunssilta ilman skagenia, kokeile klassisen katkarapuleivän makuja hodarissa. Skagen-hodari on hauska versio amerikkalaisesta lobster roll -hummerisämpylästä. Asettele hot dog -sämpylän väliin sinappista kastiketta, raikkaan etikkaisia mummonkurkkuja ja meheviä, voissa paistettuja ravunpyrstöjä. Viimeistele tuoreella tillillä, ja täydellinen fuusioherkku on valmis.  

Delikaurahodareissa maistuu aavistus Aasiaa 

Kasvishodareiden luottotäyte on valmiiksi maustettu Delikaura®. Tässä reseptissä se paahdetaan uunissa mukavan rapeaksi yhdessä rosmariiniporkkanoiden kanssa. Helppo, sinappinen curry-jogurtti, yrttiset porkkanat ja chili-inkivääri Delikaura vievät ajatukset Kaakkois-Aasian suuntaan.  

Cajun steak -hodari mausteisen ystävälle 

Moni avaa vappuna grillikauden. Hodareiden täytteisiin saa mainion paahteista lisämakua grillistä. Astetta tulisemmilla mauilla täytetty cajun steak -hodari lämmittää kylmemmässäkin vappusäässä. Juhlan kunniaksi hodarinakki vaihtuu hiillostettuun ja cajun-maustettuun entrecôte-pihviin. Täytteiksi lisätään aromikasta AURA®-juustoa, raikasta pinaattia ja marinoitua punasipulia.  

Texmex-hodarivuoka isommalle poppoolle 

Jos vappujuhliin on tulossa paljon porukkaa, valmista iso kasa uunihodareita! Pellillä tai vuoassa teet nopeasti monta hodaria kerralla, ja juustoraastekin ehtii sulaa uunissa juuri sopivan venyväksi. Näiden hodareiden salaisuus on meksikolaiset maut: valmiiksi maustettu juustoraaste, korianteri ja tuoresalsa vievät mielen aurinkoon. Pakko ottaa vielä toinen! 

Kasvissyöjän texmex-hodari 

Kasvissyöjän texmex-hodarissa nakki korvataan paprikalla ja chilillä maustetuilla Mifu suikaleilla. Texmex-henki jatkuu myös muissa täytteissä, kuten helpossa avokadotahnassa. Kasvishodaria haukatessa hymy hiipii huulille, kun rouskuva yllätys paljastuu: tämän hot dogin salainen ase on rapeat nachot. 

Makea hodari kruunaa herkkuhetken 

Myös jälkkäri taipuu vaivattomasti hot dogin muotoon. Makean hodarin täytteinä maistuvat suklaa-pähkinälevite, banaani, tuoreet mansikat ja kuohkea suklaakermavaahto. Makeitakin täytevaihtoehtoja voi laittaa esille buffet-tyyliin. Kata tarjolle vaikkapa valmista kinuskikreemiä, muutama maustettu rahka sekä erilaisia marjoja ja hedelmiä, niin jokainen löytää oman lempparinsa. 

Helpot täytteet hodarin väliin 

Hodareiden helpoimmat lisukkeet tulevat suoraan purkista. Valmiit juustokastikkeet, täyteläinen crème fraîche ja maustetut kermaviilidipit sopivat täydellisesti hot dogien kastikkeiksi ihan sellaisenaan. Juuston ystävän hodariin kuuluu aina myös juusto (tai kaksi!). Sulatejuustoviipaleet ja AURA muru viimeistelevät herkun. 

Search