Mifu hodari

Mifu hodari

Perinteisen hot dogin kuuma nakki vaihtuukin nyt kuumiin ja maistuviin Mifu suikaleisiin. Hodarissa maistuu texmex -henki avokadotahnoineen ja suussa rouskuvine nachoksineen. Sopivan tulinen jogurttikastike kruunaa kokonaisuuden.

Ainekset6 hodaria

6 hodaria
1 pkt (250 g)
1 rkl
6
hot dog -sämpylää
6
kirsikkatomaattia , isoja viipaleina
6
jääsalaatin lehteä revittynä
1 ½ dl
30 g
nachos-chipsejä

Avokadotahna

1 (n. 200 g)
avokado
½ dl
1
valkosipulin kynsi
½ rkl
limetti- tai sitruunamehua

Ohje

  1. Valmista ensin avokadotahna: Halkaise avokado, poista kivi. Purista tai lusikoi hedelmäliha kannumaiseen astiaan. Lisää jogurtti, viipaloitu valkosipulinkynsi ja sitrusmehu. Soseuta sauvasekoittimella.
  2. Ruskista Mifu suikaleet Oivariini rasvassa pannulla tai grilliparilassa.
  3. Lämmitä halkaistut hot dog -sämpylät. Levitä pinnoille avokadotahnaa. Täytä tomaattiviipaleilla, Mifulla, salaatinlehdillä, jogurttikastikkeella ja kevyesti murskatuilla nachoilla. Nauti heti.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
171 kcal
Proteiini
8 g
Hiilihydraatit
16 g
Rasva
8 g
Suola
0,6 g
Ravintokuitu
2 g
Kalsium
210 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)