Siirry sisältöön
Keittiössä nyt

Kuukauden trendiresepti: laskiaispullapuuro 

Laskiaispullapuuro sopii alkukevään brunssille 

Parasta puurosta tulee, kun sen päälliset päättää sesongin mukaan. Kevättalven pikkuisen parempi aamupuuro lainaa makunsa laskiaispullalta. Vaniljakastike tuo annokseen kermavaahdon tuntua, mantelimassa ja hillo vievät ajatukset suoraan kahvilan pullatiskille. Mantelilastut rikastavat puuroa rouhealla purutuntumalla.

Herkullinen annos sopii tarjottavaksi vaikka viikonloppubrunssille tai laskiaisen pulkkamäen jälkeiseksi välipalaksi. Puuro kypsyy uunissa sopivasti ulkoilun aikana.

Tip icon

Näin onnistut 

  • Puuron voi laittaa uuniin kypsymään yöksi, niin se on aamulla valmiina odottelemassa. Sadassa asteessa hauduteltu puuro muhii yön aikana ihanan meheväksi, ja aamulla tarvitsee vain lisätä päälliset.
  • Jos puuron keittämiseen on käytössä vähemmän aikaa, täytteet sopivat mainiosti myös oman lempipuuron kuten kaurapuuron, tuorepuuron, mannapuuron tai helmipuuron päälle.

Vinkit antoi reseptin kehittänyt Sanna Mäenpää Valio Koekeittiöstä. 


Search