Inspiroidu Valion reseptililehtisistä

Valion reseptilehtiset tarjoavat inspiraatiota kokkailuun ja leivontaan kolmesti vuodessa. Reseptilehtinen on saatavilla Valion myyntiesittelijöiltä ruokakaupoissa. Täältä pääset lukemaan aina kolme uusinta reseptilehtistä.

Valion reseptiliite tarjoaa inspiraatiota, sesongin parhaita reseptejä ja kiinnostavia uutuuksia kolme kertaa vuodessa. Oman painetun kappaleesi voit hakea Valion myyntiesittelijöiltä tuote-esittelyjemme yhteydessä. Inspiraatiota on nyt tarjolla näppärästi myös sähköisenä versiona!

Lehtisen leivonta- ja ruokaohjeet ovat aina Valio Koekeittiössä testattuja, ja niiden takana on kolme kokenutta ruoka-asiantuntijaa Anna Koro, Ilona Köckritz-Perkiö ja Jaana Tolonen.

"Lukijapalautteiden perusteella reseptilehtinen on odotettu juttu. Siitä haetaan yhtä lailla inspiraatiota pikkujoulutarjoiluihin, kevään juhlien leivontaan kuin helppoihin ja herkullisiin arkiruokaresepteihin", sanoo toimituspäällikkö Anna Jalas-Karjalainen Valiolta.

Lehtinen tupsahti aiemmin postiluukusta moneen kotiin aikakauslehden välissä, mutta tästä päätettiin luopua, kun osa talouksista sai lehtisen useammankin lehden mukana. Painetun lehtisen voi kuitenkin edelleen saada Valion myyntiesittelijöiltä.

Reseptilehtinen 1/2023

Nopeita ja mutkattomia ohjeita, jotka tuovat vaihtelua arjen ruokahetkiin!

Siirry selaamaan

Reseptiliite 3/2022

Kattaus talvikauden parhaita suolaisia ja makeita herkkuja!

Klikkaa jouluherkkuihin

Reseptiliite 2/2022

Nappaa talteen parhaat ohjeet alkukesän juhliin, grillailuun ja mökkikauteen!

Kurkista kesään