AURA kasvishampurilainen

AURA kasvishampurilainen

Rakenna maukas kasvishampurilainen upottamalla chiliset papupihvit, AURA juusto, raikas jogurttikastike ja tuoreet kasvikset samaan purilaiseen! Nämä herkut valmistuvat niin kodin liedellä kuin ulkosalla.

Ainekset3 hampurilaista

3 hampurilaista
3 - 6
hampurilaissämpylää
1 pkt (170 g)
1
sipuli ohuina viipaleina
2 - 3
tomaattia viipaleina
½ ruukkua
jääsalaattia

Papupihvit (6 kpl)

1 dl
purjosipulia hienonnettuna
1
valkosipulin kynsi hienonnettuna
1 ½ rkl
sambal oelekia
1 dl
korppujauhoja
1
kananmuna
1 prk (400 g)
valkoisia papuja tomaattikastikkeessa

Kastike

3 dl
1 ½ dl
hienonnettua persiljaa
4 rkl
kapriksia , pieniä

Paistamiseen

Ohje

  1. Aloita papupihvien valmistamisesta. Kuullota purjo ja valkosipuli Oivariini rasvassa pannulla. Kaada kulhoon.
  2. Lisää joukkoon loput papupihvien ainekset. Sekoita hyvin. Anna turvota 10 min. Valmista sillä aikaa kastike yhdistämällä ainekset.
  3. Kuumenna Oivariini paistinpannussa. Lusikoi pannulle muutamassa erässä yhteensä 6 papupihviä. Paista keskilämmöllä molemmin puolin.
  4. Täytä lämmitetyt hampurilaissämpylät papupihveillä, AURA juustolla, kastikkeella ja kasviksilla.
  5. Hampurilaiset grillissä

  6. Papupihvit valmistuvat yhtä lailla myös rasvatulla, tasaisella grilliparilalla ja sämpylät lämpenevät samaan aikaisesti grillin lämmössä. Papupihvejä voi valmistaa myös etukäteen (ja halutessa pakastaa) ja siten vain lämmitys grillissä riittää.
  7. Isompaan nälkään saat ohjeella 3 kerroshampurilaista. Perushampurilaisia syntyy kuusi.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
102 kcal
Proteiini
5 g
Hiilihydraatit
16 g
Rasva
1 g
Suola
1,1 g
Ravintokuitu
5 g
Kalsium
32 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)