Avokado-sitruunapasta

Avokado-sitruunapasta

Sitruunapasta ja avokadopasta ovat suosituiksi nousseita pastaruokia. Tässä helposti valmistuvassa pastassa on nämä suosikkimaut yhdistetty.

20 min
helppo
207 kcal / 100g
4
2

Ainekset4 annosta

4 annosta
300 g
pastaa , esim. maccheroni al pettine
1
valkosipulin kynsi
1 dl
hienonnettua tuoretta basilikaa
2 (n. 350 g)
avokadoa
1 prk (2,5 dl)
1 - 2 tl
limetti- tai sitruunamehua
½ pussia
mustapippuria myllystä

Ohje

  1. Laita pasta kypsymään pakkauksen ohjeen mukaan.
  2. Hienonna valkosipuli ja basilika.
  3. Halkaise avokadot ja poista kivet. Purista hedelmäliha ulos nokareina tai ota lusikalla paloja. Pirskota päälle hieman sitrusmehua tummumisen estämiseksi.
  4. Valuta kypsä pasta siivilässä. Kaada pasta takaisin kattilaan. Lisää ruokakerma ja valkosipuli. Kuumenna.
  5. Lisää kasvikset ja juustoraaste pastan joukkoon.
  6. Nosta pasta annoslautasille. Rouhi päälle mustapippuria.
  7. Nauti pasta heti sen valmistuttua, sillä lämmitettyjen avokadojen maku kitkeröityy säilytyksen myötä.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
207 kcal
Proteiini
6 g
Hiilihydraatit
22 g
Rasva
10 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
3 g
Suola
0,3 g
Kalsium
90 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen. Lisätietoja ›