Äyriäispasta

Äyriäispasta

15 min
keskitaso
99 kcal / 100g
0
0

Hieman fiinimpi äyriäispasta sopii hyvin viikonloppuun, jolloin voi ajan kanssa nauttia hyvästä ruoasta.

Ainekset

4 annosta
1
sipuli
2
valkosipulin kynttä
1 (200 g)
kesäkurpitsa
1 rkl
1 tlk (400 g)
yrttimaustettua tomaattimurskaa
½ dl
kuivaa valkoviiniä
2 dl
200 g
kuorittuja katkarapuja
1 tlk (250 / 150 g)
sinisimpukkaa vedessä
¼ tl
cayennepippuria
1 - 2 rkl
sokeria
½ tl
suolaa
mustapippuria myllystä
½ dl
hienonnettua persiljaa

Tarjoiluun

tuorepastaa
parmesaania

Ohje

  1. Kuullota hienonnetut sipulit ja kuutioitu kesäkurpitsa voissa. Lisää tomaattimurska ja valkoviini. Hauduta n. 5 min.
  2. Lisää kerma, äyriäiset, mausteet ja persilja. Kiehauta nopeasti, mutta älä keitä, jotta katkaravut eivät sitkistyisi.
  3. Tarjoile keitetyn tuorepastan ja raastetun Forte juuston kanssa.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
99 kcal
Proteiini
5 g
Hiilihydraatit
4 g
Rasva
7 g
Suola
0,5 g
Ravintokuitu
1 g
Kalsium
36 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)