Banoffee laskiaispullat

Banoffee laskiaispullat
Tehnyt JaanaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Jaana Valio Koekeittiöstä

Banoffee laskiaispullat

Banoffee laskiaispullat

Laskiaispullien täytteenä on banoffee-piiraasta tutut täytteet, kinuski, banaani ja kermavaahto. Tämä makuyhdistelmä on vastustamaton.

Valmistusaika

Työaika
45 min
uunissa / pellillinen
10 min
kohotus
1 h
Yhteensä
1 h 55 min

Vaikeustaso

Leivonnan harrastaja

Keskustele reseptistä.

Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi! Huomioithan, että vastaamme resepteihin liittyviin kysymyksiin vain <a>Valio Kuluttajapalvelun</a> kautta.

00 arvostelua

Ainekset12 laskiaispullaa

12 laskiaispullaa
25 g
hiivaa
2 ½ dl
1
kananmuna
1 dl
sokeria
1 tl
suolaa
2 tl
kardemummaa
7 - 8 dl (n. 500 g)
vehnäjauhoja
100 g

Voiteluun

kananmunaa

Täyte

1 prk (200 g)
1 - 2
banaania viipaleina
1 prk (3,3 dl)

Pinnalle

tomusokeria

Ohje

  1. Sekoita hiiva kädenlämpöiseen maitoon.
  2. Lisää muna, sokeri, mausteet ja osa jauhoista. Sekoita taikina tasaiseksi.
  3. Alusta loput jauhot taikinaan. Lisää viimeisenä huoneenlämpöinen, pehmeä voi. Vaivaa, kunnes taikina on kimmoisaa ja irtoaa kulhon reunoista.
  4. Anna taikinan kohota liinalla peitettynä vedottomassa paikassa kaksinkertaiseksi.
  5. Leivo taikinasta pyöreitä pullia. Anna niiden kohota hyvin pellillä liinan alla.
  6. Voitele pullat munalla.
  7. Paista uunin keskitasolla 225 asteessa n. 10 - 12 min tai kunnes pullat ovat kauniin värisiä ja kypsiä.
  8. Halkaise jäähtyneet pullat. Täytä ne kinuskikreemillä, banaaniviipaleilla sekä vaahdotetulla kermalla. Sihtaa pullien pinnalle tomusokeria.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
278 kcal
Proteiini
5 g
Hiilihydraatit
35 g
Rasva
13 g
Tyydyttynyt rasva
7 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,6 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.