Reseptiyhteistyö
Bella Tablen lihapulla-gnocchipannu
Tämä herkullinen yhden pannun resepti yhdistää mehevät lihapullat, punaisen pestokastikkeen ja gnocchit. Täydellinen jaettavaksi arjen yhteisiin hetkiin.
Reseptiyhteistyö
@bella.table
Valmistusaika
Aktiivinen
30 min
Passiivinen
15 min
Yhteensä
45 min
Vaikeustaso
-
Ruoanlaiton harrastaja
- Uuni225°C
Arvostele
4.2
tähteä viidestä
5 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
Syötä arvo väliltä 1-100
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
Lihapullat
-
1 dl
Valio maitoaValio vapaan lehmän kevytmaito tulee tiloilta, joissa lehmät saavat liikkua, mennä syömään ja levätä vapaasti…
- 1 dl pankojauhoja
- 1 valkosipulinkynsi
- 1 pieni (100 g) sipuli
- 1 kananmuna
- 1 tl suolaa
- 0 kg mustapippuria myllystä
- 1 pkt (400 g) naudan jauhelihaa
-
0 kg
Valio voita nokareKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
Kastike
-
1 prk (2.5 dl)
Valio Keittiön ruokakermaa punainen pestoValio Keittiön avulla keittiössä on helpompi onnistua ja innostua! Laktoositon Valio Keittiön ruokakerma punainen pesto…
- 1 tlk (400 g) tomaattimurskaa
- 500 g valmiita peruna-gnoccheja
-
1 pussia (150 g)
Valio mozzarella raastettaValio mozzarella juustoraaste on hyvä valinta silloin, kun haluat maukkaan ja herkullisen venyvän lopputuloksen pizzaan,…
Jaa resepti
Ohje
- Valmista lihapullat. Lisää maito kulhoon ja sekoita joukkoon pankojauhot. Anna turvota muutama minuutti.
- Hienonna valkosipuli ja sipuli ja lisää kulhoon.
- Lisää kulhoon kananmuna, suola, mustapippuri ja jauheliha. Sekoita tasaiseksi massaksi.
- Muotoile kostutetuin käsin massasta pieniä lihapullia.
- Kuumenna öljy tai voi paistinpannulla ja paista lihapullat muutamassa erässä kauniin ruskeiksi. Nosta lautaselle odottamaan.
- Kaada pannulle gnocchit ja paista niitä muutaman minuutin ajan.
- Kaada joukkoon tomaattikastike ja punainen pesto ruokakerma. Sekoita ja kiehauta.
- Lisää kastikkeeseen ruskistetut lihapullat. Ripottele päälle mozzarellaraaste.
- Paista uunin keskiosassa 225 asteessa 15 min kunnes mozzarella on sulanut ja saanut hieman väriä.
Reseptiyhteistyö
Tämä on yhteistyökumppanin tekemä resepti. Valio Koekeittiö ei ole testannut reseptiä, eikä Valio voi siksi taata reseptin toimivuutta.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
129 kcal
Proteiini
7,8 g
Hiilihydraatti
7,3 g
Rasva
7,4 g
Tyydyttynyt rasva
3,5 g
Ravintokuitu
0,8 g
Suola
0,7 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- mustapippuria myllystä
- Valio voita
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.











