
Valmistusaika
Aktiivinen
15 min
Yhteensä
15 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
Arvostele
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
Syötä arvo väliltä 1-100
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
- 1 sipuli
-
1 rkl
Valio Oivariini® juoksevaaValio Oivariini® juokseva on luonnollinen valinta koko perheen ruuanlaittoon, sillä se valmistetaan suomalaisesta voista ja…
- 300 g marinoituja broilerin fileesuikaleita
- 1 tl currya
- 2 tl vehnäjauhoja
- 1 tlk (140 g) ananasmurskaa
- 2 dl vettä
- ½ kanaliemikuutiota
- ripaus chiliä
- 1 dl suolapähkinöitä
-
½ rasiaa (à 200 g)
Valio Viola® valkosipuli tuorejuustoaValio Viola® valkosipuli on aromikas vaihtoehto leivän päälle ja se sopii hyvin myös keittoihin ja…
- ½ dl hienonnettua persiljaa
Jaa resepti
Ohje
- Hienonna sipuli ja kuullota rasvassa pehmeäksi. Lisää pannulle broilerisuikaleet ja ruskista. Lisää curry ruskistamisen aikana.
- Sekoita joukkoon vehnäjauhot, ananasmurska, vesi, kanaliemikuutio, chili sekä maapähkinät. Kuumenna ja anna kiehua muutama min kannen alla.
- Lisää lopuksi tuorejuusto ja sekoita tasaiseksi. Koristele persiljalla.
- Tarjoa pastan tai riisin kanssa.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
140 kcal
Proteiini
8,3 g
Hiilihydraatti
4,9 g
Rasva
9,4 g
Tyydyttynyt rasva
2,7 g
Ravintokuitu
1,2 g
Suola
0,9 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- chiliä
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun(aukeaa uuteen välilehteen) kautta.
Katso myös
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.